Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WhiteWalker

    nagyúr

    válasz #64638144 #170018 üzenetére

    Nem fanatizmus? Ha ez nem , akkor micsoda? :U Engem aztán nagyon nem érdekel ki és mit favorizál , nekem is vannak jól bevált appjaim , de lehet másoknak nem fog tetszeni. Én ezt is elfogadom , mivel mások az igényeink. De ennyire elkötelezett lenni egy gyártó és ennek applikációi mellett és ezt mantrázni , az már fanatizmus nem tény.
    Használd őket nyugodtan , csak majd ha beint a Samsung vagy a másik libling a Google , hogy valamelyik szolgáltatását fizetőssé teszi , vagy egyéb "okos" megoldásuk támad, akkor lesz c@mi.

    Az Apple szisztéma tök más , értem mire érted , de a Samsung meg se közelíti ezt "ökoszisztéma" téren azon kívül hogy vannak Tab eszközeik.

    Arról nem beszélve , hogy fogalmad sincs a külső appokról és csak ekézed őket negatívan, úgy hogy nem is használod őket az már elég nagy butaság. Ráadásul semmi összehasonlítási alapod sincs ezek szerint , mivel nem használod őket . Fogalmad sincs kik fejlesztik ezeket , nem tudsz róluk semmit , csak mondod a nagy bullshittet.
    Ettől az agymenésedtől már nem tudok szó nélkül elmenni.

    Használd csak a gyári appokat szíved joga , én is van amit használok , de a legtöbb az mind külső app , nem véletlenül. Nekünk meg ez a tapasztaltunk és ezt mondhatom az itteni fórumozók nevében is , talán nem haragszanak meg érte.

    Jah és ajánlom PC-re az Operát + külsős floccus appot hozzá.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák