Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • icemad

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Csocsesz75 #13648 üzenetére

    Szia. Ezt a háttérképet a Zedge-en biztos, hogy láttam. A keresőjébe beírtam, hogy black, és akkor dobott fel hasonló képeket. Ez is köztük volt.

    A kapcsolatok eldobására én más megoldást találtam, de az csak módosított romokon működik. (Pl. Cyanogenmod) Szóval a beállítások-teljesítmény-processzor-CPU ütemező résznél kell más beállítást választani. Pl.: Powersave módban, ha lezárod a kijelzőt, akkor mindent kikapcsol, a gsm modult kivéve. (GPS, BT, Wifi, mobiladat, stb.) Itt érdemes a performance, ondemand, smartassv2 beállításokat kipróbálni, valakinél az egyik, valakinél a másik beállítás működött. De ez az opció csak módosított romoknál elérhető. Te gyári androidot használsz?

    Szerk.:
    (#13660) Orlin: Szerintem nem számottevő az akksifogyasztása. De erre is van megoldás, egyszerűen nem rakod ki a widgetet az asztalra, csak a program indítóikonját. Azután a programban beállítod, hogy magát az android assistant-ot is lője ki, ha a programokat bezárod. Így csak akkor indul el, ha te akarod. Bár itt a kollégának inkább az autostart programok kiiktatására ajánlottam, de jópár dologra lehet még használni. Mellesleg van benne Battery Saver menü is, ott is sokmindent lehet be/ki kapcsolgatni. Az akksiidőt meg leginkább az állandó wifi, bt, mobilnet és a processzor használat befolyásolja. (Na meg persze a háttérvilágítás, de néha muszáj csutkára húzni...) Ha a max frekvenciát lejjebb veszed pl. 1ghz-ről 800mhz-re, azzal is sokat javíthatsz a rendelkezésre állási időn. Szerintem nyugodtan próbáld ki az Android Assistant-ot pár napig, ha nem tetszik csak eltávolítod.

    [ Szerkesztve ]

    Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

Új hozzászólás Aktív témák