Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rodzser Mór

    senior tag

    Kb áprilisban vásárolt X96 Max + (plus) cuccom mintha kifingott volna.

    Úgy emlékszem, hogy a mikro sd kártyaolvasója sosem működött.
    Aztán az USB 2.0 jelű slotja egy ideig jó volt, arra volt dugva a rádiós egér+billentyűzet vevőstickje. Aztán idővel már nem vette a jelet, áttettem az USB 3.0 slotba. Ott működött.
    E két USB slot bármelyikébe dugva a hordozható hdd-t sosrm látta, mi can rajta, nem is mutatott semmit, hogy bármi rá lenbe dugva.
    Legutóbb pedig yt lejátszáskor 1080p-n nézve tv-re kötve egyszercsak eldobta a jelet, tv kiírta: nincs jel. Aztán visszajött a kép pár mp múlva. Majd 1-2 perc után negint eldobta. Azóta nem ad jelet, nem reagált távirányító kikapcs gombjára sem.
    Kíhúztam a tápot, najd kis idő múlva visszadugtam. A kütyü kijelzője szerint "boot" megtörtént, a wifivel netre csatlakozott, mert kiírta a pontos időt. De a tv-re nem küld jelet.
    Valami elfosta magát ebben a szarban végleg - szerintem.
    Jártatok már így? Van ilyen tapasztalet vele és megoldás?

    Geekbuying visszaadja a pénzt? Mert onnan vettem.

    A 4GB RAM verzióm van. Azért ilyen masinának vinni kéne az 1080p yt videókat szerintem.

    Ja és egészen máig 720 vagy 480p -re állítva ment róla a YT. Csak már meguntam, hogy alapból 360-ra áll ha "adatforgalomcsökkentő" módban megy. És mindig át kellett állítanom 480-ra v 720-ra. Nerz direkt nem akartam 1080-ra, hogy ne legyen annyira terhelve a proci.
    Na ezt untam neg és a "jobb képminőség"-et választottam a yt app-ban, ami 1080-n futtatta a videókat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák