Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz gyűrű #54259 üzenetére

    Milyen SOC?
    Éppen azért írtam hogy olyanoktól kellene teszt akik tudják mit néznek. Sajnos sokan írják hogy hibamentes, semmi gond vele stb, mert éppen nem próbálják ki a problémás anyagokkal. Van aki nem fut bele azokba, de ha igen akkor abban a pillanatban máris gond lehet.
    S912-es H96+ volt nálam is és ugyanazok a gondok voltak vele droid alatt mint MINDEGYIK amlogic-al 7-es droidnál. Nincs kivétel és nincs csoda, mert egyszerűen a 7-es droid-amlogic-kodi trió nem működik hibátlanul együtt. Ezt nem én találtam hi hanem tény. A 6-os droiddal nincs ilyen gond, ott lehet hibamentes a lejátszás. ( viszont nem lehet dual ahogy már írtam)
    Volt már aki bizonygatta nekem privátban hogy neki tökéletes a box, stb, aztán amikor elhozta és kipróbáltuk máris kiderült hogy ugyanazok a hibák vannak amik mindig mindenkinél. Erre az volt a reakció hogy őt ez nem zavarja, vagy nem veszi észre stb.
    Szóval ezért kell óvatosan kezelni hogy mi hibamentes és mi nem. Hidd el hogy igen sok boxot teszteltem és nem véletlenül álltam neki belemélyedni a droidba ( mondjuk feleslegesen, de leglább tanultam belőle). megvan a tesztanyagom amit azonnal lefuttatok és máris látszik hogy jó vagy nem. Ha kell küldök párat ha otthon leszek és nézd meg.
    Jó anyaggal természetesen működik a dolog, nem azt jelenti hogy minden filmnél előjön a hiba, sokkal kisebb arányban van hiba mint ami jó.

Új hozzászólás Aktív témák