Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peterk

    senior tag

    Más. Mennyire kompatibilisek ezek a 912-es dobozok, ha a wifi és a távirányító kompatibilitás nem érdekel? Fel lehet egyik (android) firmware-jét rakni a másikra? Vagy ahány dzsunka típus, annyiféle hardver?

    Konkrétan, rendeltem egy ilyent: R-TV BOX S10 KODI 17.4 DDR4 3GB eMMC 32GB. A linken a bundle verzió van, mert azt rendeltem, akcióban volt légegérrel, de a kütyü ugyanaz mint a sima verzió 3GM rammal, 32MB belső tárral.

    És rendeltem még egy ilyent is: MECOOL BB2 Android 7.1 TV Box 2GB / 16GB 4K EU Plug.

    Kérdés, hogy vajon az egyik firmware felmegy-e a másikra, illetve, ha látok egy jobb 912-es custom firmware-t, az felmegy-e ezekre? A wifit nem használnám, és távom is van bőven, az sem érdekel (meg azt be is tudom állítani, ha csak az a gond.)

    Végül egy utolsó kérdés: ha lehet más firmware-t is felrakni, tudtok olyan relative friss (1-2 hónapos) firmware-t, ami minél frissebb android, nincs teleszórva előtelepített kodi+minden egyéb ***sággal, és jó, kellemes kezelésű a launchere? Az official android TV launcher áll a legközelebb a szívemhez, valami olyasmit keresnék.

    Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

Új hozzászólás Aktív témák