Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz djnice #41719 üzenetére

    Na még egyszer, nem logikus, nem tudom másképp leírni csak ahogy leírtam. A korábbi frekiváltásos rész bezavar az ún. Whitelistbe és aki csak a frekiváltás Induláskor/Lejátszáskor opciót szeretné használni annak nem működik. Ne programozói oldalról közelítsd meg hanem felhasználói oldalról. Nem jó így.
    Van egy LE 8.2.3.1-et, friss telepítés. Van a Kodiban olyan opció, hogy frekvencia váltás Induláskor/leálláskor, bekapcsolod, szépen megy az fps váltás és a box a beállított fix felbontáson továbbítja a jelet.
    Van a CE 8.90.5, beállítod ugyanazt az opciót mint az LE-n és nem működik az fps váltás fix felbontáson, pedig kéne és miért nem? Azért, mert bekerült egy Whitelist egy teljesen másik menübe ahol értelmetlené válik a korábbi beállítás. A kettőt össze kell fésülni egy menübe, hiába írod, hogy úgy jó ahogy van, mert nem az. A "zöldfülüeknek" eddig is pilótavizsgás volt a Kodi és ha ez így marad akkor méginkább az lenne.
    Nekem semmi nem okoz gondot de ez így még nem jó.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák