Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ztsoft

    őstag

    válasz Csicsóka #41190 üzenetére

    Sikeresen túl vagyok a telepítésen, alap beállításokon, médiatár feltöltésen. Eddig minden úgy működik, mint anno az első Ext4-es verzión, gördülékeny, nem akasztják meg a képek betöltődése. Az RSS-is folyamatos, akadás mentes. Összességében, hozza az Ext4-estől elvárt teljesítményt. Persze, még nyúzom tovább, nagyon tetszik amit a kép terén nyújt. Tegnap egy 3D-s filmet (Tombolás) néztem meg, nagy élményt nyújtott, hasonló volt anno a plazmán.

    Érdekes módon, most nem kellett semmilyen extra beállítást eszközölni (444,10bit, cache méret, stb), így is jó, de azért megnézem, hátha még jobb lesz. :D

    Ahogy látom, most igazán kitettél magadért! Van boot logó (nagyon tetszik ez, ráadásul illik is hozzá), ráadásul még módosítottad is. Gratulálok, jó lett! :C :R

    Ami feltűnt a CE-vel kapcsolatban, hogy a ~/cache könyvtárban megjelent a shadow fájl. Ezek szerint módosítható a root jelszó még a zárt rendszernél is.

    (#41214) Csicsóka

    még ismerem a cirill betűket, sok orosz szót tudok, a nyelv beállítást is pillanatok alatt megtaláltam.

    A cirill betűk még csak-csak, de a szavak már gondok okoznak (ha szégyen, ha nem, kegyelem kettessel végeztem oroszból). Én az ikonokra, emlékezetre hagyatkozva állítottam be a magyar nyelvet.

    Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.

Új hozzászólás Aktív témák