Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz junkpod #32706 üzenetére

    Első pillanatban kihúztam ARC-HDMI-ből a kábelt, amint előjött ez a hiba, de hiába, mert az összes HDMI bemeneten ezt csinálja. Most bekapcsoltam mindkét eszközön a cec-et, a Kodiban a cec-ben szinte minden pipát kiszedtem, de a tv-n a forrásválasztó gomb megnyomásakor azonnal visszakapcsol. :) Már kezdek beletörődni, hogy ez ilyen. Próbálkozom még persze, mert remélem hogy ez csak user error.

    Amúgy a cec bekapcsolt állapotában a tv távjával tudom vezérelni a Kodit, bár nem teljes értékűen, mert az LG-nek nincs dedikált médialejátszó gombja, csak "magic remote" van. Így pl. a STOP gomb is hiányzik, ami miatt sehogyan nem tudom megállítani a lejátszást, illetve csak trükközve. De legalább a vezérlőtárcsa és az O.K. gomb utasításait elfogadja. Fél megoldás ez is, de nem is olyan vészes, ha meg tudom szokni.

    Ja, közben "meglett" a DLNA is. 10 ki-be kapcsolást követően is talán már stabilan látja. LE-ben engedélyeztem valamiféle várakozási időt a hálózatra....vagy valami ilyesmi. :B Azóta rendben működik az is. Nem akad, nem fagy. A box doboza most is langyos, bár a "hőmérő" szerint most is 78 fokos, ami szerintem hülyeség..

    [ Szerkesztve ]

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák