Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz kenand #14544 üzenetére

    Xiaomi Mi Box 3 -ból sokféle létezik:

    Ez a MDZ-16AB, mintha s905x-h 2/8 lenne. Nemzetközi verziós, google tv 6-os. Ilyet mondjuk nem mókolni érdemes venni, hanem az előfizetős tartalmak miatt, mert arra van optimalizálva. Rootolás és hasonlók kizárva, mert tönkrevágja a másolásvédelmet, ami nélkül nincs értelme ezt venni. Angol feliratok vannak a box alján.

    Lehet, hogy kínai android 6-os talán TV változat is van s905x 2/8-ból. Ez is belpiacos azt hiszem. De néhány helyen zavaros a leírás.

    A kínai, nem google változatú,, belpiacos, csak kínai nyelvet támogató s905x-ük 2/8 meg a MDZ-16AA., nem rendes androidos. Arra esetleg utólag lehet mókolni valamilyen androidot. Nem tudom, hogy csak a szoftvere más-e, de gondolom a licenszek nélküli chip változatot hasznáják. Lehet 3S néven is emlegetik.

    A 3C tűnik s905-nek, 1/4. Ez még az előző generációs lehet, vagy faceliftelt belpiacos változat. Nem normál androidos, hanem valami saját rendszeres.

    De van még olyan 3 is, ami s905-ös 1/4 és google android van rajta. De hogy ez az s905-h változat-e a licenszekkel, meg rendes másolásvédelemmel, az talány.

    Ember legyen a talpán, aki eligazodik :DDD

    Van még egy csomó nem amlogicos is, de azok általában külsőre is máshogy néznek ki.

    Persze aki úgyis mókolja a rendszert rajta vagy libreelec-kel használná, nem fizet elő tartalomra, annak jobb választás egy lan-os, torrentes, másfajta box :)

    (#14548) kenand
    van amiben jobb az s905x, van amiben rosszabb. Az s905d az, ami egyesítheti mindkettő előnyeit, ha a gyártók ki is használják a lehetőségeket. Néhány korai fecske már látszik, de azok legfeljebb a beépített tunerek kezelésében jobbak az X-nél. Igazából csak azért lehet várós az s905d terjedése, mert valószínűleg könnyen tudják portolni arra is a libreelecet, úgy ahogy az X-esre is relatíve könnyen megoldották a támogatást. Az s912-re a másfajta gpu miatt nem várható libreelec.

    (#14549) kicsee
    figyelj oda, hogy melyik xiaomi változatot veszed :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák