Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Raggie

    őstag

    válasz szasanyi #18464 üzenetére

    Ez sajnos igaz, ám egyáltalán nem egy jó állapot. Nyilvánvalóan így éri meg a hardvergyártóknak, de én személy szerint ezt nem tartom pozitívnak sem a PC-s piac megítélését sem a játékosok játékélményét illetően.

    Az egyetlen olyan csapat aki már régóta komoly munkát fordít mind a minőségre mind az optimalizálásra az a Valve. Tessék negnézni a Source Engine-t. Ez egy 9 éves grafikai motor, amit azóta ráncfelvarrtak minimálisan, de még mindig nagyon szép (persze nem DX11-es és nem ultraélethű, de szép) és 100FPS-el fut a HD4000-en!!! És amikor kijött 9éve, akkor is nagyon jól futtatható volt felsőközép kategóriás vasakon is.

    A felhasználói grafikus kártyák eladásából messze nioncs akkora haszna egyik cégnek sem, mint a professzionális/munkaállomásokba való egységek eladásából. Ez kizárólag a programozók hanyagsága vagy beleszarása, hogy nem optimalizálják jobban a játékot. Még anno a Crysis 2-ről ki is derült, hogy teljesen felesleges prociterhelést termel a játékmenet 80%-ában(nem látszó hatalmas víztömeg folyamatos számolása).

    Én szeretem a Crytek stúdiót, mert tényleg nagyszerű amit ki tudnak hozni a számítógépes grafikából, de igazán dolgozhatnának alaposabban.

    Uff!
    Ezt ki kellett adnom magamból, mert sajnos egyre több stúdió gondolkozik így manapság.

    Clint Eastwood FTW

Új hozzászólás Aktív témák