Új hozzászólás Aktív témák

• Frozzy

őstag

BF4 csopiba írtam:

valaki nem tudja, hogy melyik a legjobb driver jelenleg R9 270X-re ? illetve win7 vagy inkább win8.1? (win8)
    Februárban amikor ugyan ezzel a configgal játszottam nem volt semmi gond. goldmudrailway-en 100fps alá nem nagyon esett be.. inkább ilyen 120 volt az átlag (mantle alatt úgy, hogy nem is akadt) erről mindjárt rakok fel vidit is, hogy mennyire durva volt és folyamatos a játék

mostanában örülök ha 60 fps fölött tudok játszani illetve állandóan akad beakad nem csak a kép hanem a hang is.. mostanában szokott olyat is hogy befagy a játék és kb 5perc míg kilép.. :F

most nem tudom, hogy mi romolhatott el... de ez mi, hogy 7-8 hónapja még isten brutál élményt nyomtam ezzel a géppel most meg kb olyan mintha a vidikarit ki se cseréltem volna :F :W

Jelenleg: Win7 x64 ultimate van.. 14.7-es béta driver és dx és mantle sem jobb sokkal..

valaki esetleg tapasztalt ilyen hibát ilyen kártyával vagy valami ilyesmi ? amúgy gigabyte a gyártó.

BF4 With Mantle (R9 270X) <- itt pedig látható, hogy milyen brutálisan jól ment februárban.. :F

Új hozzászólás Aktív témák