Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • iMaverick

    addikt

    válasz syler123 #12628 üzenetére

    Én nem az SSD használása ellen vagyok, de teszem azt van 4 GB memó a gépbe, akkor mi a jófenének a pagefile? Erre adjál nekem magyarázatot... Ha valaki meg aggódik, hogy ajaj, letiltani a pagefile-t? Akkor ott meg a másodlagos háttértárnak berakott HDD-re kell csinálni egy 256MB-os (!) pagefile-t. Így a Win-nek is ki van szúrva a szeme, nem fog pofázni.

    (Nekem a játszós Corei5-ös gépben van ez a felállás: 120GB-s SSD, 512GB-s Samu HDD, 8GB ram. A 256MB-os pagefile a HDD-n és semmi gond!!! Pedig végigtoltam a Wolfenstein: New Order-t és minden este Battlefield 4-et tolom. Szóval van tesztelve a konfig, de eddig semmi.)

    (A Brazos-ba meg ott mosolyog a 4GB... Win8, Firefox, uTorrent... Erre még virtuális memó? Minek? Mondjuk ebbe a gépbe még az SSD-t is sajnálom... :DDD )

    szerk: egy kis pagefile-os story... :DD Annó hőskor... 386-os gép, 4MB (!) EdoRam (!)... Cimbi elhozta (érted, nem a netről!) floppy-n a (naná hogy saját tulajdonú :D ) Destruction Derby-jét. Felrakom és és... Nem megy. WTF? Nézem a README.TXT-t... 8 MB ram kell neki. Hogy azt a jó édes... No semmi pánik, mire való a virtuális memória? ;]

    Win3.11-ben beállítom, hogy 8MB ram legyen, ha törik, ha szakad. Elindítom így a DD-t. És működött! Igaz, hogy csak kb. addig, amíg elindítottam egy új játékot, de az intró és a menü működött! :))

    szerk2: azt viszont bámulni is szép volt, hogy tekerte a winyót... Na én azóta undorodom a pagefile-tól. Kerülöm, mint a pestisest.

    [ Szerkesztve ]

    "Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)

Új hozzászólás Aktív témák