Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wwenigma

    Jómunkásember

    válasz Melack #3479 üzenetére

    Egy sörözés egyszer valamikor beleférhet a srácokkal, én csak a magam nevében nyilatkozhatok, de direktbe sosem kértem pénzt azért mert segitettem. Kaptam már 1-1 kólát, ilyesmit IRL de ha aprosagrol (ezt most ertsetek jol, ne kosson bele senki, tudom hogy nem aprosag amit osszehoznak es nem 2 perc) van szo akkor sem szeretek semmit elfogadni. Ez most igy lehet faxsagnak hangzik es biztos le lettem mar hulyézve nemegyszer a hátam mogott, de elobb-utobb ugyis visszakapom valamilyen formában. :)

    Itt a pH!-n mostanaban lattam terjedni, hogy a fejleszto hivja fel a tulajok figyelmet, hogy amennyiben összedobnak neki egy telóra akkor dolgozni fog rá.... na ezt tartom oltári pofátlanságnak, bármennyire hivatkoznak arra hogy ez kulfoldon mennyire de elterjedt. Ez szimplan faxsag és az emberek lehuzasa, mint a donate gomb is. Ennek az egesznek nem erről kellene szólnia. Ez valamikor a riszpektről és a communityről szólt.

    Ettől fuggetlenul persze nem feltétlen baj ha kinnvan a donét gomb, de nem egy esetben lattam mar olyat hogy havi fixre utazzon valaki vagy lép tovább ha nincs meg.

    A fentiek maganvéleményt tükröznek.

    [ Szerkesztve ]

    Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Új hozzászólás Aktív témák