Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz BonFire #7766 üzenetére

    Dluinet: Köszönöm az infót! Még várom, h mi lesz, mert nagyon halgatnak...

    BonFire: Jó a basic, a pro már túl jó... de tényleg :) nekem letörölt egy halom parancsikont, ami valóban érvénytelen volt... mivel a pendrive-om nem volt bedugva... nagy különbséget nem látni, pro-hoz van promóciós kód, anno kérdőív kitöltéssel lehetett kapni.

    A 6-8000 hiba reális. Illetve kamu. Egyrészt igaz, mert az ismert vírust telepítő oldalakat letiltja, hogy ne lehessen rá irányítani a böngészőt, másrészt kamu, mert azért ezt FF is tudja...

    Az ASC-t nem kell win-el indítani, bátran kapcsold ki. A rendszer kezelése menüben az utolsó a lényeg. Ezt kell időnként átnézni. A BHO (Browser Helper Object) böngészőbe települő, főleg IE vackok. Amiről nem tudod mi, keress rá. Flexnet licensing a PS-hez kell, azt ne lődd le. Ami nem kell, oda pipa és javítás.

    A másik progi az Eusing regcleaner. Teljesen biztonságos, ingyenes. XP, Vista, W7 is, semmi rizikósat nem töröl. Nem olyan alapos, mint a többi, de ezt merem bárki gépére rakni, nem lehet elállítani :)

    A 39 folyamat nem sok. Elvileg a W7 már a rendszerfolyamatokat felfüggeszti (csak ami nem létfontosságú természetesen), ha valami másik alkalmazás kívánja a kraftot.

    Ezért is érthetetlen Robb202 problémája, ott vagy irtózatosan töredezett minden file, vagy valami olyan progi fut, ami fogja a gépét.

    Töredezettség-mentesítésre a Smart Defrag nagyon jó. Ultimate Defrag talán jobb, de az fizetős. Az ütemezését ennek is ki kell kapcsolni, legalábbis én nem szeretem ha önállóskodnak.

    Én is elnézést kérek az offért, azért nem írtam privátban, mert remélem másnak is hasznos lehet.

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák