Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BonFire

    veterán

    válasz Dluinet #7352 üzenetére

    Hát ez minden, csak nem kezdőknek való. Ha jól látom, a Pent is eléggé magabiztosan kell hozzá forgatni, mert rengeteg íves elemet kell benne rajzolni. Többféle, komplex gradientek, tükröződések és egyebek. Még a belső árnyék sem effekt, hanem külön rétegen külön színnel megrajzolt árnyék.

    Na, erre mondtam én tegnap, hogy az ilyen szintű dolgokhoz már nincs univerzális kapcsoló, mert ezt az Embossal nem csinálod meg, az biztos.

    Én pár éve egy Vista Wallpaper tutorialt csináltam végig, hát abban is volt minden vegyesen, egyáltalán nem volt egyszerű még a tutorialt követve sem. Ez ni!

    Azóta persze már magánszorgalomból bonyolultabb dolgokat is Photoshopoltam, pl Sony Ericsson vagy Alfa Romeo logót, imígyen:

    Ezekhez már fel kell kötni a bugyogót, mert nem lehet minden piszlicsáré lépést leírni (nyomjuk meg a D-t, hogy a színpalettánk default fekete és fehér színei visszaálljanak...), mert 600 oldalas tutorial lenne. Az Alfán még a betűket is Pennel rajzoltam meg. Egyszerűbb volt, mint felkutatni a megfelelő fontot, ívre illeszteni, megfelelő méretet és betűközt beállítani...

    [ Szerkesztve ]

    A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák