Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kmagor

    csendes tag

    válasz Norbi46 #18909 üzenetére

    Hmm akkor a probléma tulajdon képpen az hogy kapj jobb "raszterelési eredményt" mint amit a progi alkot a vektoros képből?
    Mert ugye ebben az esetben csak megnyitod a képet valahol raszerizálod jobb minőségben és beilleszed a progiddal a képbe ujra, immár a jobb felbontással a rosszab helyére, szerintem sanszos h a photosopon belül: leraszterizálod, aztán esetleg finomítasz rajta úgy hogy a dpi-t babrálod a már fentebb említett módon (fentebbi hsz-ek vmelyike).

    Kíváncsi vagyok h menni fog-e így. Nem tartom kizártnak hogy raszerizálást még esetleg tudod finomítgatni is, de tény hogy a pixelpixel marad és ezt akkor látod a legjoban ugye amikor rázoomolsz...

    (tehát ha ugyan akkora méretben akarod a képet akkor valóban nem nagyon vezet útra ez a megközelítés, esetleg még azt tudom ajánlani hogy ne az adott objektummal foglalkozz hanem a háttér dpi-jét növelve érd el hogy nagyobb méretben jelen lehessen a vektoros leraszt. cumód... ez esetleg részletgazdagabbá tehet, sőt.. a kérdés cska az hogy megengedheted-e a dpi változtatást.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák