Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy óra, két rendszer
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
szita.erno
aktív tag
Én már több telefont vásároltam tőlük,de semmi gond nem volt! PartNeroGSM - SHP.hu Mindig azt kaptam amit vásároltam
-
Dodika
újonc
Sziasztok Partnerogsmtől vásárolt már valaki?? Megbízható bolt?
-
g_miki
csendes tag
sziasztok!
Partnerogsm-nél terveznék telót venni, de látom, van pár negatív tapasztalat. Minden boltról találnék ennyit, és ez sem rosszabb mint bármelyik GSM bolt, vagy itt tényelg kiugró dologról van szó? köszi! -
Protector
csendes tag
Én is vásároltam tőlük egy Motorola Moto G telefont. Nálam minden rendben ment, a megrendelt telefont már délután átvettem, azóta is flottul működik, igaz javításra nem volt szükség tehát nemtudom az esetlegesen hogy kezelik. Szóval nekem egyenlőre nincs vele rossz tapasztalatom. Ja és PartneroGSM ről van szó.
-
vineforex
újonc
Ha telefont rendelsz a Partnerogsm-től bízz a szerencsédben, hogy nem fog elromlani. Mert addig vannak csak rendben a dolgok.
Ha meghibásodik a készüléked, számíthatsz rá, hogy hónapokig nem kapod vissza megjavítva. Nekem 10 hét után telt be a pohár. Először 3 hetet töltött náluk a készülék garanciális javításon, aztán visszaadták ugyanazzal a hibával, amivel leadtam. Ismételten visszaadtam javításra. Többszöri telefonon történt érdeklődésemre csak hitegettek, hogy "ezen a héten kész lesz"". Nem lett kész.
Az eladó udvariatlan volt és mogorva. Hét hét után elegem lett ebből a huzavonából és visszaköveteltem a készülék vételárát (vásárlói jog, lásd: nfh.hu).FONTOS MÁSOK SZÁMÁRA IS: a garanciális javításra beadott készülékem amikor átvették,
nem adtak jegyzőkönyvet az átvételről !!! , pedig ez kötelező előírás, ez alapján hosszabbítható meg a garanciális időtartam a javítás időtartamával. Ezen szerepelni kell mindkét fél aláírásának. (Egy példány a vevőnél, egy az üzletbenkell maradjon.) Csak egy átvételi elismervényt kaptam egy papírfecnin, amit visszakértek, amikor először visszakaptam a még mindig hibás készülékem. Szóval nem maradt nálam semmi igazolás a javításról (amit el sem végeztek) és annak időtartamáról.
Biztos vagyok benne, hogy tudatosan nem adták ki a jegyzőkönyvet egyik alkalommal sem, mivel amikor személyesen a kilencedik hét után közöltem velük, hogy ha nem fizetik vissza a vételárat, a Fogyasztóvédelemhez fordulok, akkor előkerült a jegyzőkönyv formanyomtatvány és arra írták rá, hogy visszafizetik a készülék árát. Tehát természetesen tartanak nyomtatványt, ha esetleg ellenőrzést kapnának, nehogy emiatt büntetést szabjanak ki rájuk, csak nem adják oda a vásárlónak. Véleményem szerint ez a vásárló tudatos megkárosítása.Szóval ennyit a megbízható PartneroGsm-ről.
-
ToniW210
csendes tag
Sziasztok,
Partnero GSM –től vásároltam egy HTC One X 32GB készüléket. HW Apron, partnerogsm néven hirdetnek. A honlapjukon az áll hogy „A készülékek mindegyike ÚJ! Dobozos, Bontatlan Csomagolású Kártyafüggetlen. Gyártói vagy Bolt Garanciás. Magyar menüs és az összes Gyári hozzá tartózó tartozékot tartalmazza. ” Nos tényleg dobozos volt, és tényleg volt rajta magyar nyelv, viszont gyári hivatalos frissítés után eltűnt a magyar lokalizáció, és kizárólag távol keleti nyelveket lehetett kiválasztani, tele volt mindenféle kínai írásjeles programmal, stb stb. Egy éjszakás böngészés után kiderült hogy ez egy Taiwani telefon, és az IMEI alapján válasza ki a magának megfelelő frissítést, és mivel nem EU –s ezért nincs magyar nyelv támogatás, vagyis mielőtt Én átvettem valószínűleg feltették rá. Amikor átvettem garantálták hogy ez magyar készülék. Másnap elmentem hozzájuk pénzt nem adták vissza, javítani természetesen nem javították a HTC-t. A másik hogy náluk kapott garancia semmit sem ér. Se nyugtát, se számlát nem hajlandóak adni. Nagyon vigyázzatok, velük, vagy inkább kerüljétek el nagy ívben, ha nem szeretnétek szívni. -
Attila!
tag
válasz
Matthewsz #742 üzenetére
Üdv
Bocs ,hogy zavarlak csak olvastam ezt a hozzászólásod:"Ha valaki a PartneroGsm-nél szeretne telefont venni ajánlom 2X is gondolja meg!
Én úgy jártam, hogy a készülék, amit kinéztem a honlapjukon 54 eFt, az a telefonos rendelésnél már 56 eFt volt és arra jött rá a 2.000Ft-os kiszállítás.
Majd kiderült, hogy a headset-nek csak az egyik fülese szól, így visszaküldtem és egy hónap várakozás, hitegetés után adtam a fejem egy új fülhallgató beruházására.
Szóval megelőzvén a bajt írtam ezt be, hátha valakinek ezzel is segíthetek, ne járjon hozzám hasonlóan!"Holnap itt akarok iPadet venni és utánakerestem és ezt találtam.
És az lenne a kérdésem,hogy te a készüléket újonnan vetted náluk? -
Matthewsz
aktív tag
(#741) kmisi99: Használd baloldalt a keresőt! Van rá találat...
(#740) Fryskitt: Egyszer majdnem vettem náluk valamit, de nem emlékszem mit, és mikor.A website alapján számomra semmi gyanús nincs...
Idézet a Milyen mobiltelefont vegyek? topicból:
(#21473) haverzolee 2010-02-01 22:04:23
Ha valaki a PartneroGsm-nél szeretne telefont venni ajánlom 2X is gondolja meg!
Én úgy jártam, hogy a készülék, amit kinéztem a honlapjukon 54 eFt, az a telefonos rendelésnél már 56 eFt volt és arra jött rá a 2.000Ft-os kiszállítás.
Majd kiderült, hogy a headset-nek csak az egyik fülese szól, így visszaküldtem és egy hónap várakozás, hitegetés után adtam a fejem egy új fülhallgató beruházására.
Szóval megelőzvén a bajt írtam ezt be, hátha valakinek ezzel is segíthetek, ne járjon hozzám hasonlóan!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Kingston 2x16Gb DDR5 5200Mhz CL40
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- AKCIÓ% Dobozos HP VICTUS Gamer laptop/i5-11400H/16GB/512GB SSD/RTX 3060 6GB
- EVGA 850 BQ 850W 80Plus Bronze félmoduláris táp, összes kábelével,nagyon keveset használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest