- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone topik
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
Az új vas végre megkapta ami jár neki (részben) másfél napos belső takarítás, kéder gumik, és külső műanyagok alaposan leápolva, eső elvezető a szélvédő alatt katasztrofális volt, kellett volna előtte is lőnöm egy képet, világos szürke volt a közepe nagy része.
CarPro PERL, Autoglym Vinyl & Rubber care, plusz rengeteg pepecselés, főleg a tető ablaknál és a csomagtartó körül.
Kívül:
Belül:
Bőr takarítás 5x átmentem az összes bőr felületen, utána kétszer leápoltam, nagyon aprólékosan és óvatosan az ülések szellőző mivolta miatt: Autoglym Leather Cleaner, Leather Care Balm
Műanyag felületek takarítása: Autoglym Interior Shampoo, kárpitokon átmentem kárpit tisztító géppel, üvegeket, tükröket kívül, belül alaposan ablaktisztítóval + mikroszálassal.
Ami még vissza van: A műanyag elemeken még egyszer átmenni, utána leápolni, motorteret befejezni, nem mintha nagyon koszos lenne, alapos külső mosás, + SRP + EGP, Wolf's glass guard az üvegekre. Tetőkárpiton átmenni, pár apró alig látható folt miatt.
Szóval kb fél úton vagyok, hogy szinten legyen, utána már egyszerűbb dolgom lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Asustor NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest