Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LZs?!

    aktív tag

    Ma be kellett mennem a városban, és ha már...akkor 'ki tud zongorázni' önkéntességi alapon megkaptam a nyakamba az Ítéletnapi nagybevásárlást is, mivel állítólag én elég termetes és megfelelő mértékben szociopata vagyok ahhoz, hogy válogatás nélkül áttoljam apun, anyun, gyereken, bácsin és nénin a bevásárlókocsit...és tényleg...meg én, amilyen makacs f@sz, majd úgyis kihordom lábon a lépfenét, TBC-t Covid-19-et. #tisztáldozat

    Rá kellett jönnöm, hogy a GT-ben csak papíron van meg a liter meg a (tört)köbméter, a gyakorlatban a formákban és ívekben elveszik a rakodótér fele; hozzáteszem: a szatyor, zacskó, stb. a gyengéknek való...én mindent hánytam be, mint mosatlant a mosógépbe.

    Egyébként tényleg vicces, ahogy le van rabolva minden..."Hozzál csirkemellet és darált marhát"...Jó. Mindenesetre no para, nincs lehetetlen: hetekre elegendő mézes és bacon-ös mangalica kolbász, satjtválogatás, mindenféle egzotikus felvágott/sonka biszbaszok és minden pikáns szalámi fajtából legalább egy rúd/csomag. Ezekből nem lesz 'pékné csülök', de legalább nem éhesen várjuk az Apokalipszis lovasait.

    Azért jól ki van ez találva, pl. a nyolcas 'zsugor' CCola már csak az anyósülés lábánál fért el. Na, nálunk senki nem iszik kólát...de annyira belejöttem a túlélésbe, hogy muszáj volt abból is vennem.

    [ Szerkesztve ]

    Nevermind...

Új hozzászólás Aktív témák