Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aszpirin

    senior tag

    válasz Czo #40517 üzenetére

    Amelyik vason, nem tudod futtatni az aktualis verziot, az egy erteket vesztett, elavult, kukaerett ocskavas,

    Szeretsz erős szavakat használni, tehát én is: akinek nem eszi meg az agymosást, hogy dobja ki a 6 éve még csúcs gépét, annak számára bőven jó lehet egy ilyen “ócskavas” a tipikus userek felhsználói eseteinek 90%-ára, még évekig azután, hogy nem kapta meg a legújabb oprendszert. Szerencsére van bőven ilyen ember, sőt még nem tipikus usecase-ekben is: a környezetemben is: ócskavas Mac Minik pl. tökéletesen szolgálnak zenestreamer futóműként drága hifi lejátszó láncban, nem kell oda sem Passkey, sem sonomás nyalánkságok, sőt még monitor sem.

    Aki az alább olvasott vélemények hatására ki akarja dobni a 6-7 éves kukaérett működőképes ócskavasát, mondjuk egy 2017-es 27 colos iMac-et, kérem szóljon nekem privátban, nagyon szívesen elhozom tőle, még foglalkoznia sem kell a veszélyes hulladék lomtalanításával :DDD

    @Czo: ezt neked is felajánlom: gondolom most van egy Apple géped, ami max 6 év múlva ócskavas lesz. Megkímélnélek a kidobásával járó macerától, szólj majd amikor ócskavassá vált, és én ingyen elhozom tőled, bárhol is tartózkodj az országban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák