Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Czo

    őstag

    válasz Aszpirin #40516 üzenetére

    Ha kell Passkey, vagy kell a shared iCloud Photo library, akkor kell a gepre minimum Ventura. Ha nem csak 1-1 eszkozre legeneralt Passkeyt akarsz hasznalni (mert a Passkeyekhez Ventura kell), hanem ezt meg akarod tudni osztani a gepeid kozott, akkor viszont, szukseged van a Sonomara. Ha hasznalsz iCloudot, es nem akarsz "szivni" azzal, hogy nem mindig tolti le a fileokat, akkor Sonomaban vegre megoldottak, hogy a heyben nem levo fileok is latszanak (marmint, nem csak a Finder latja oket, hanem a lowlevel C-s opendir is), es fopen hatasara a rendszer lerantja oket, igy ehhez is Sonomat hasznalsz. Ha szeretnel valakivel kozosen dolgozni iCloud folderen, akkor minimum Catalinara van szukseged, mert elotte ilyen feature nem volt. Ha falramaszol a Monterey vegen megerkezett Intel GPU bugtol (sok-sok ablak es space eseten, ha nem egymas melletti spacek kozott valtogatsz, akkor ha el van fogyva a videoram, fekete lesz a kep),, akkor szinten frissitessz Sonomara, mert itt mar a betak alatt javitva lett. Egyszeruen, minden uj verzio behoz vegtelen plussz egy extra, uj, jo dolgot, ezen kivul, egy csomo ticketet le lehet zarni a bugtrackerben, mert azokat is javitottalk.

    Amelyik vason, nem tudod futtatni az aktualis verziot, az egy erteket vesztett, elavult, kukaerett ocskavas, fuggetlenul attol, hogy ez egy 7. generacios i7 procit tartalmazo iMac, amire nem megy fel a Sonoma, vagy ez egy alsopolcos, notebook, amire nem megy fel a Windows 11.

    Minnel regebbi rendszeren van valaki, annal nehezebb a tamogatast biztositani hozza. Pl. nem art, ha rendelkezel minden olyan verzioval, amire beikszelted, hogy legyen tamogatas. Fejlesztokent, az lenne a legegyszerubb, ha semmi de semmit nem kene tamogatni, csak az aktualis verziot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák