Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz venember83 #68633 üzenetére

    A Juve játéka sem volt valami hűha és még így is legyűrték a Lazio-t aminek örülök, de ez nem biztos hogy elég lesz a bajnokságban. Emlékezzünk vissza amikor azok a bizonyos nevek az utolsó percekben csak összehozták az 1 pontot vagy győzelmet érő találatot, és volt egy erős kisugárzása a csapatnak. De most nem érzem a Juvéban azt az egységet, vagy azt a személyt az újak közül aki mentálisan bele tudná vinni a meccsbe azt az utolsó löketet. Pogba a hátáre fogja tudni venni a Juventust? Mandzukic hozza majd Tevez szintjét? Én azt a karizmatikus személyiséget csak Buffonban látom, de ő sem lesz fiatalabb.

    A második fordulóban találkozunk ahol több oldal 3 nagy hiányzóként kezeli a Chiellini-Khedira-Morata triót, pedig az igazi nagy hiányzók Pirlo, Tevez és Vidal. Előttünk a lehetőség....

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák