Hirdetés
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nothing Ear (Open) - nyisd ki a fülhallgatód
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Sziasztok.Az ilyen programokat, ha újra installálom, mit kell kiszedni a regiszterből, hogy a 30 napos korlátozás újra kezdődjön?
MErt gondolom ha simán újrainstallálom a programot, ugyanúgy a 30 nap leteltnek minősül, és nem szeretném formattálni a rendszert... :DD
Tudtok valamit? Annak idején találtam egy patch-et, de nem rögtön (tehát ahogy installáltam) indítottam, hanem már a 27 napnál tartott a progi, talán ezért nme ment. Nagyon nehéz volt megtalálni a hozzá tartozó patchet, vagy hatot kipróbáltam! :Y
TEhát most itt állok. A program: Ulead Video Studio 7.
Tudtok valamit?Mindig az X jelöli a pontot...
-
_Volkovy_
nagyúr
Csak el ne menjünk az illegalitás mezejére,juj..
[Szerkesztve] -
DrSoul
őstag
Jaaaj, nemá, esküszöm, mindig téged látlak ilyen beszólásokkal! :DD
KEresed az ilyen topicokat? :)) Megnézném a gépedet... :D
Amúgy miféle illegalitás? Én egy free trial használok. hogy hogyan, az mindegy. :D
De maga a program a hivatalos honlapról van letöltve, tehát teljesen legaális. És nem használok patchet (ok, nem jött be, de akkor se használok), tehát minden legális. És ha majd a regisztriből kitörlök adott fileokat, vagy format c-t csinálok, azt tiltja a törvény???? :F
:CMindig az X jelöli a pontot...
-
DrSoul
őstag
Soma! Nem kértem cracket, vagy patchet! :)
Ha úgy jött volna ki, visszaszívom: nem patchet keresek, mert keresni bárki tud. Én megoldást, hogy mi van a regisztrerben, ami nekem nem túl szimpatikus, hogy elkerülhessem a format c:-t! :D
Tehát teljesen más, és ez nem warez, hanem a gépem karbantartása! :DD
Ebbe nem lehet belekötni! :C
:))
[Szerkesztve]Mindig az X jelöli a pontot...
-
VladimirR
nagyúr
igen, elofordulhat, hogy keresi az ilyen temakat (en szoktam...), es igaza ia van
az alalpwlvek kozt pontosan le van irva, hogy mit miert nem lehet, es a warez is kozte van
ja, es az idokorlatozas kijatszasa szvsz a rendszerujratelepitest kiveve torvenybeutkozo (bar lehet, hogy akkor is)
ja es a vegere egy jo hir is: ezek a progik altalaban csinalnak rejtett kilcsokat is, amiket igen nehez megtalalni...;] -
hezso
aktív tag
1. Registeres törölgetés: nem nagyon jön be, free progik lerakják máshova is mennyi van még hátra, pl. remote administratort nekem nem sikerült 30napnál tovább működésre bírnom, szal maradt a crack...
2. Általában az idővisszaállítás még a legújjabb progiknál is bejön, nekem még nem sikerült olyan programot találnom, aminél ne ment volna. De én ezt nem szeretem, mert utálom ha nem jó a dátum... -
DrSoul
őstag
válasz VladimirR #10 üzenetére
Figyelj: te kinek az oldalán állsz?Most úgy öszintén. Ne ilyen választ adj, hogy ''A törvény oldalán''. Képzeld: az, hogy mit törlök ki a számítógépemből (kokckáztatva annak hibátlan működését), az csakis az én dolgom, és nem ütközik törvénybe. Hogy ezzel én valamit kijátszok/kijátszanék (mert én nem tudom, nem vagyok szakember, én csak jobbra/balra törölgetek, és ez tényleg így van), azt nem lehet bebizonyítani. Hisz gondolj bele: akkor nem lehetne forgalmazni CD-írókat sem, mert valaki használhatja illegálisan is. És sorolhatnám. Arról nem is beszélve, hány DVD Rip topic van a PH!-n, és virágzóan üzemelnek. Arról meg végképp nem is beszélve, hogy ''Őstagok'', ''Moderátorok'' és sorolhatnám, nettó áron vásárolnak új cuccokat virágzó hardverpiac topicokban, közben az sem legális. Tehát mindenki nézzen a lelke mélyébe, és utána beszéljen.
Én megértem, hogy egy korrekt fórumon nem adunk ki olyan linkeket stb., amik illegális dolgokra mutatnak. ÉRthető. De hogy megkérdezem, hogy mi legyen/ne legyen a Regiszteremben, az már egy kicsit túlzás/álszentség. Legyünk őszinték.
Semmi Warez szájtra vagy akármire nem buzdítottam a népet. Az enyém csak egy ''eljárásról'' szóló kérdés volt. Mint az írás, vagy a rippelés, stb. Sőt, még ezektől is távol áll. Én csak egy ''Delete'' parancs alkalmazását kérdeztem. Semmi többet.Mindig az X jelöli a pontot...
-
Dilikutya
félisten
nem cracket keresett hanem azt kérdezte hogy mit kell a registry-ből kiganajozni hogy újra fel lehessen tenni és menjen ismét 30 napig... már ezis bűn? :D sztem nem olyan hülye hogy ne tudna cracket keresni de látod betartja az alapelveket és csak free software :D amugy kiváncsi lennék mivan az Windows XP CD-dre rászitázva, fogadni merek hogy nem az hogy Microsoft Windows® XP hanem CD-R 80 min ;]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
X-COM
nagyúr
azért 100$-t csak megér, ha annyira kell
Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
-
_Volkovy_
nagyúr
Nem kell nekemesni..
Én csak annyit mondtam hogy ha a freeware programot teljes értékűvé alakítod pénz fizetése nélkül,akkor mindegy milyen eszközzel csinálod,illegális..
Vagy nem? -
VladimirR
nagyúr
kinek az oldalan alook?
a ph!-en, probalom irtani a warezt, ahol lehet; persze en is hasznalok tort programokat, de ezek hasznalatat megoldom magam, vagy az erre alkalmas helyen, nem pedig ott, ahol ''kerik'' a varez mellozeset...
cd-iras: nyugodj meg, a cd-k araba belekalkulaltak azt, hogy lopott zenet tarolnak rajta...
dvd-rip: meg fogsz lepodni, de en tobbsegeben azert rippelek, mert feltem az eredeti lemezt... (es ugye muszaly rippelni, mert bar a torveny engedi, a dvd nem teszi lehetove az egyszeru masolat kesziteset...)
regisztry: egyreszt azt kerdezted, hogy mit torolj, hogy a program megvasarlasa nelkul, a vedelmet megkerulve hasznalhasd, masreszt leirtam normalisan, hogy nem fog menni, mert jol elbujtatjak... -
Dilikutya
félisten
az mondjuk igaz hogy registry hekkeléssel nem könnyű megcsinálni.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
VladimirR
nagyúr
válasz Dilikutya #25 üzenetére
javaslom az alapelvek tobbszori atolvasasat, persze csak az en hozzaszolasom tobbszori atolvasasa utan...
ugyanis azt irtam, hogy itt a ph-n irtom a warezt...;]
mellesleg senki nem kotelez ra, hogy a csunya fizetos vindozet hasznald, van rengeteg ingyenes oprendszer, melyek kozul talan a linux a legismertebb, csak tessek.... -
Dilikutya
félisten
válasz VladimirR #26 üzenetére
nem mondtam hogy windowst használok :D csak azt hogy nem adnék érte pénzt. olvasd el te is :) amugy elolvastalak és akkor is fennáll hogy warezt irtasz miközben neked se sok legális programod van.... az tökmind1 hogy ezt hol teszed. ez pont olyan mint amikor a zsekák szabadidejükben a zavarosban halásznak.... hogy valami közérthető hasonlatot mondjak :) amugy fogadni mernék hogy a legmoderátorabb moderátornak is másolt windows van otthon. amennyiben persze nem linux, az esetben nem szóltam :)
amugy nekem nem kell elolvasnom az alapelveket mer nem keresek warezt itt a PH-n, se cracket és nem is adok konkrét tippeket. már egy ideje benne vagyok az iparban úgyhogy PH nélkül is megtalálom mit lehet ellopni, megcrackelni és hogyan :D
itt max csak akkor kérdezek ezügyben ha olyan problémával állok szemben ami már nem warez kategória hanem informatikai ismeretet kiván pl. másolásvédelem :DNem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Cane
őstag
''Annak idején találtam egy patch-et...''
Abban is biztos lehetsz, hogy azt nem a program gyártója adta ki hozzá, így ezt nem nevezém patch-nek, ez már tényleg w/ 3z. A 30 vagy akár X napos korlátozás azért van, ha megtetszett akkor a próbaidő alatt/után megveheted, nem pedig ''peccselgeted''...▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
DrSoul
őstag
Köszönöm mindenkinek, főleg, aki barátságosabban állt a dologhoz, hisz én úgy fogalmaztam meg mindent, hogy ne térjek el a PH alapelveitől, de ha eltértem, bocsánat. Továbbra is örömmel közlöm, hogy nem patcheltem/crackeltem a progit, lejárt a 30 nap, és nem tudom már használni a progit. Így jó? :D Tényleg így van. Amúgy megjelent a Video Studio 8 is, azt is letöltöttem. Ha 30 naponta kijön egy új Free Trial version, nekem úgy is jó! :DDD :)) :C
Mindig az X jelöli a pontot...
-
Dilikutya
félisten
de sajnos nem túl valószinű hogy ennyire gyorsak lennének a srácok ugyhogy marad havonta egy windows reinstall ha nem akarsz az alapelvektől eltérni :) bár aki itt ezeket az alapelveket mind megtartja az nem is élő lélegző ember :D
-
tray
aktív tag
És ha fizetnél érte?
Áh mindegy, ez egy nagyon álszent beszólás volt tőlem. :(((
Na de már belekezdtem. Szóval csak annyit, hogy mindenki így csinálja, de azért reklámozni nem kéne.
És ha már elárultuk, hogy windows újrainstallal vagy újabb free trial telepítéssel kitolható a program használata, tegyük hozzá, hogy ez ugyanúgy illegális, mint a crack felrakása, hiszen a célod ugyanúgy a program használhatóságának törvénytelen meghosszabbítása.Nem tudom miért van az, hogy ha hozzászólok egy fórumban, onnan kezdve az a fórum halott.
-
Dilikutya
félisten
szerintem ez nem illegális. tudtommal a windowsom annyiszor rakom ujra ahányszor akarom és kimondja meg hogy azér rakom újra hogy tovább használhassam a programot, és új windowsra meg bármilyen shareware progit felrakhatok hogy működjön 30 napig
-
tray
aktív tag
válasz Dilikutya #32 üzenetére
Legális az, ha a trial verziót 30 napig használod, és utánna vagy megveszed, vagy nem használod tovább.
A program a 30 nap elteltével nem hajlandó működni, miért is? Ezt azért rakták bele, mert feltételezhetően sokan nem tartják be a fentieket, és nem azért, hogy ''jól van, akkor mostantól az legyen illegális, hogy ha a júzer crack-eli a szoftverünket''... Vagy másként: a crack-et azért rakod fel, hogy kikerüld az időkorlátot. Ha újratelepíted, akkor is ugyanaz a célod, csak az eszköz más. Persze, kevésbé visszanyomozható a tetted, de a lényegen ez nem változtat.Nem tudom miért van az, hogy ha hozzászólok egy fórumban, onnan kezdve az a fórum halott.
-
Cane
őstag
Az újrainst. nem gáz szvsz, mert újratelepítésenként nem használod 30 napnál tovább a programot és abban így nem is változtatsz meg semmit sem.
Azt meg nem mondja meg senki, hogy hányszor telepítetted fel a programot az oprendszerrel együtt. Az újratelepítéssel azonban havonta szívhatsz...▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
Dilikutya
félisten
így van. ost az egy dolog hogy havonta lehetne vele szivózni, de rég nem is ez a fő kérdés hanem hogy szabad-e vagy sem :D újratelepitem a windowst, amire fölrakok egy shareware-t. ebben semmi illegális nincs, mégha az előző telepitésben már benne is volt esetleg. és ha újból letöltöm, akkor az sem ér? mondjuk ez csak elvi dolog, mer ugyse töltöm le újból, de tegyük fel hogy igen :D
-
DrSoul
őstag
Igen, csak tudod, az nem bizonyítható, hogy mi jár a fejedbe. :D
De komolyan, tehát ilyennel nem foglalkoznak, nem is lehet. Hisz hogyan bizonyítod be, hogy miért telepítettem újra a windowst? Egy ügyész sem foglalkozna ilyennel, de még rendőr sem, vagy akkor nagyon ráér, mert csak felesleges papírmunka. De ez már súrolja a röhelyes szintet. :DDD Azaz manapság még nem büntethető az, ami az agyadban fordul meg. És az, hogy én miért csinálok egy Win Reinstallt, azt csak én tudhatom.
Egyébként ezzel szerintem nem árultunk el nagy dolgot. Annyit csak tud mindenki, hogy ez nem egy ''varázslat'', hogy 30 nap után a program érzi, hogy lejárt... :DDD ÉS legyaluljuk a vinyót, de a progi még mindig érzi, a CD-ről, hogy ''De te már használtál...!!!'' :)) Azért ez már durva lenne!Mindig az X jelöli a pontot...
-
tray
aktív tag
Jól van, nem kell elmagyaráznotok, tudom én... Nem lehet bizonyítani, nem lehet büntetni azt, ha windózostul újratelepíti az ember a trial verziókat. Ne nekem mondjátok, én is csináltam így.
De kérdezem: ha ezt teszitek (teszem), akkor annak mi a célja? Hát persze, hogy az, hogy a megadott 30 napon túl is használható legyen a program. Na. Nem akartam vitát generálni, csak kicsit olyannak volt beállítva, mintha ez nem lenne csalás.Nem tudom miért van az, hogy ha hozzászólok egy fórumban, onnan kezdve az a fórum halott.
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest