Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yézi

    aktív tag

    LOGOUT blog

    Szóval Adam T8V.

    DAC még nem érkezett meg, szóval most csak egy mezei RCA-val használom. Első negatív élményem itt jött, egyszerűen annyi zajt felszedett, hogy az egér mozgatása közben rendesen sípoltak a hangfalak. :DDD De rendezgettem kicsit a kábeleken, most már gyakorlatilag nulla zajt szed össze, pedig először megijedtem, hogy így használhatatlan lesz.

    Ribbon magas: nagyon jó! Egy fokkal szolidabb, barátságosabb hangja van mint az S3000 planárjának, nem karcol annyira, viszont részletesebbnek tűnik a magastartomány, nagyon tetszik.

    Ami már kevésbé tetszik, az az, hogy egyszerűen fáj tőle a fejem. Ilyenre sem volt még példa ezelőtt, konkrétan 10-15 perc szolidabb hangerőn történő zenehallgatás után is már robban szét a fejem. Próbáltam más pozícióból, más helyen hallgatni, de egyszerűen nem, nem bírom.
    ~125Hz körüli tartomány nekem kicsit soknak tűnt, szóval ha már úgyis hangkártyáról megy, driverben lejjebb vettem kicsit. Így egy fokkal már kevésbé akar szétrobbanni a fejem, de még mindig nem tudom sokáig elviselni.

    Visszasírom az S3000 Pro-t, azt bármeddig tudtam hallgatni. :DDD Ezzel mégis mit tudnék kezdeni? Sosem voltam még ilyen helyzetben, ez nekem új, tanácstalan vagyok. :U
    Vagyis hazudtam, Z333-tól is rosszul voltam, de az csak azért volt mert egyszerűen undorító hangja van. ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák