Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dudika10

    veterán

    válasz RM1 #6031 üzenetére

    Volt szerencsém az M-audio szóban forgó hangfalához és a kategória más versenyzőihez.
    A Creative T40-nek például egyáltalán nincs értelme, mert a kis tesó fele annyiért ugyan azt tudja. Logitech z2300: viccelsz? Jelenleg kifejezetten a zenén van a hangsúly erre ezt hozod fel?
    Miért nézek amerikai árakat? Egyszerű: az itthoni árak nem tükrözik azt, hogy a gyártó milyen kategóriában indította. Ha én valakitől 10k-ért kapnék itthon egy jobb KRK-t vagy akármit, akkor elmondhatnám, hogy a 10k-s hangszórókat porig alázza, és milyen szarok, mert itt van ez és ez meg milyen király? Az, hogy Magyaro-n lehúznak az nem azt jelenti, hogyha össze akarsz hasonlítani két terméket akkor az itteni árak a mérvadóak.
    Nem olyan egyszerű megtanulni, hogy miben a legjobb az a hangfal, ugyanis a készterméknek az lesz a leggyengébb pontja. Elég bonyolult olyan zenét készíteni ami a kocsiban, a konyhai rádión, az utcán MP3 lejátszóval és a nappaliban a milliós hifin is jól szól. Persze, meg lehet tanulni, hogy a hangfal melyik tartományban jobb melyikben rosszabb, de ez nem megy mindenkinek és akinek megy annak se olyan egyszerű.
    Nem úgy megy, hogy ráírják a hátára, hogy "erősebb a basszusa, vegyé vissza ha zenét készítesz". A sub-ok egyébként nem kiemelik, hanem kiegészítik az alsó tartománnyal a hangokat amiket már az 5"-os hangszóró nem ad ki magából.
    Saját magamnak mondok ellent? Miben is? Ajánlottam én az M-audio-t például a KRK-val szemben? Mutasd már meg ezt nekem mert nem találom. :U
    Abban a kategóriában ahol nem a legjobb ott nem ajánlottam azt hiszem.
    Azért ajánlottam az AV30-at, mert még nem hallottam jobbat ebben a kategóriában.
    Minihifikkel nem foglalkozom, lehet, hogy azok jobbak, bár ha belegondolok, hogy ott az árhoz hozzá jön még a CD/DVD lejátszó és ezzel együtt egy csomó elektronika akkor szerintem nem jobbak, ugyanis azonos költségből a hangfalakra és az erősítőre kevesebb jut.
    Végezetül a legfőbb dolog amit nem szabad elfelejtened: az egész szubjektív. Neked jobban tetszik valami az nem azt jelenti, hogy mindenki másnak is az lesz a jobb.
    Nem olyan fekete-fehér ez a téma, mint a "melyik processzor az erősebb?".

    szerk.: látom schawo kolléga kifejtette neked, hogy mi a különbség a mélynyomó és a basszus kiemelés közt.
    És én is kiszálltam.

    [ Szerkesztve ]

    Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

Új hozzászólás Aktív témák