Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gothmog

    aktív tag

    Sziasztok!

    A hétéves Creative Gigaworks T20-as (Series II) hangfalam már "megbicsaklott" egyszer-kétszer, így feltehetően csak idő kérdése, hogy bedobja a kulcsot. Ezért elkezdenék nézelődni a lehetséges utódok között.

    - ~30 ezer forint az, amit legfeljebb ráköltenék egy új hangszóróra, e fölé nem igazán szeretnék nyújtózni.
    - 2.0-ás lehetőségek érdekelnek csak.
    - A hangfalat számítógép mellett használom, és gyakorlatilag 2 méternél nem vagyok messzebb a géptől, amikor szól.
    - "Régimódi" figura vagyok, így a bluetooth lehetősége nem igazán izgat (extra lehetséges problémaforrásként szerepel a gondolataim között), a hagyományos vezetékes összeköttetés nekem tökéletesen megfelel. (Bár ha tökéletesen és mindig megbízhatóan működnek már ezek az újabb vezetéknélküli cuccok is, akkor azért meggyőzhető vagyok.)
    - Végül egy nagyon lényeges szempont: szélességét tekintve erősen korlátozott hely állna az utód rendelkezésére, így a nagyjából 11-12 cm-nél szélesebb darabok sajnos kiesnek. (Ezt sajnálom, mert a kevésbé karcsú, "dobozabb" formákban így nagy hirtelen láttam néhány használhatónak tűnő darabot, de hát ez van.)

    Van esetleg elfogadhatónak tűnő valami a fenti paraméterekkel, vagy kb. a T20 teljesítménye volt a max, ami egy ilyen karcsúbb dobozból kipréselhető (és mivel az már nem kapható, csak a nevetségesen túlárazott utódai), úgyhogy inkább álljak neki valahogy a monitor körül még 2-3 cm-nyi helyet kipréselni a leendő utódnak (és akkor valami normálisabb példányt is tudtok ajánlani majd)?

    Még annyit, hogy ugyan többen kritizálják (itt is), nem minden alap nélkül, de azért én a T20 hangzásával alapvetően elégedett voltam/vagyok. (Bár ehhez hozzátartozik, hogy javarészt gyárilag is szarul szóló zenéket hallgatok - főleg black metalt és funeral doomot, immár hajszál híján három évtizede, úgyhogy a zenéim többségével egy 250k-s komolyabb hangfalpár sem tudna sok mindent kezdeni.:DDD)

    [ Szerkesztve ]

    Endure. In enduring, grow strong.

Új hozzászólás Aktív témák