Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • abéla

    senior tag

    fejlesztési tanácsokat várnék:
    eddigi Edifier 1280t kiegyenlített hangja nagyon is tetszett, de gyengének bizonyult (különösen mélyben, de úgy általánosságban is, ha megtekertem szétesett a hang;
    na erre reakcióként jött egy sub (Behringer Nekkst K10S) : mély már ok (lenti + lenti felett kicsit)
    többi még mindig kevés volt --> beszereztem egy Edifier 1600T III -t :
    na itt jött a gond, a kezdeti bejáratási - és önnyugtatási, -igazolási :DDD - időszakot követően be kellett látnom ez a alsó-középmély kiemelés + magas rikoltozás nem az én világom (tehát V kizárva);
    egy nem kiemelt, de domináns közép/ének/instrument hangzásra vágyom (a korábbi Edi 1280t már közelítette, de annál finomabb, részletezőbb, dinumikusabb, erőteljesebb és nem utolsósorban jobb térábrázolással bíró kellene)

    keret kb 200e
    na itt jött a képbe a Yamaha HS8, esetleg Adam T7V, Focal alpha 65;
    de uram bocsá' gondolkodom egy "pure" erősítő -pl Onkyo a9110 / Denon 600NE- és passzív doboz kombóban -Dali Spektor2 / Fyne A. f301- is; a subom azen utóbbi esetkben használnám, egy HS8/Focal 65-nál már nem biztos.
    Láttam, Edi S3000pro is van 190 körül, de attól kicsit fázok, jó sok ficsőrrel megtömve és itt-ott már most is írnak kapcsolódási gondokról (specko wireless hangfalak/DSP/built-inDAC/BT)
    Esetleg Genelec 8020? ikM iloud MTM ?(ezek kicsik is + baromira feszegetik a büdzsét)

    hallgatózni nem tudok(vagy igen macera módon), subom lehetőség szerint megtartanám(ld. fenti kivételek), helyem nincs sok(de ha kell, falat bontok :) )

    [ Szerkesztve ]

    hootka!

Új hozzászólás Aktív témák