Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lacc

    aktív tag

    válasz solfilo #50864 üzenetére

    Edifier R1700DB tapasztalatokkal tudok szolgalni, ez nem R2000DB.

    Zene hallgatas - Relax modban (Soul, Funky, Pop, House - Online Radio, Spotify)

    Gep elott ulve 40%-os hangeron teljesen jo, szep, reszlet gazdag hangzas. 3 - 4 meterrol is. Ennek egyszeru oka van, megtolti a 20nm-es szobat. Nekem nincs ra panasz, meg a szomszednak sem volt. (Felette mar lenne neki) Magasabbra nem mentem, mert meg csak 32 oraja uzemel.

    Gep elott ulve 20%-os hangeron teljsen jo, szep, reszlet gazdag hangzas. Sot ha neha olyan erzesem van, hogy a monitorbol vagy a laptop kijelzo mogul jonne a hang (falnal van az asztal)
    Tavolrol, mar nem tunik olyan reszletgazdagnak a hangzas, sot 3 meternel van egy erdekesseg (2 meterig szerintem teljesen jo). Allva a magas hangok jobban dominaltak - szerintem. Ha meg leultem a kanapera akkor meg a mely hangok dominalnak jobban. (egy magassaagban volt a fejem vele, de uge nem egy sikban a dontott resszel) Ha lefekszem az agyra, az az alatta van a fejem, akkor egyertelmuen a mely dominal. Inkabb az szamit ha alulrol hallgatod, az jobban, mintha felulrol. De mondom, ez csak alacsony hangeron, ahol nem kepes "megtolteni az egesz szobat".

    R1700DB eseteben a bass nyilas elol van, az R2000DB-nel meg hatul, azaz jobban at kell gondolni, ha falhoz "akarod nyomni a hangfalakat". (Meg az en szemelyes velemenyem, hogy ez a ket modell, ket kulon celt szolgal.)

    Enekhang nagyon szep, de a beszedhang - eddig Duolingot hasznaltam - az furcsa szamomra.

    Egyebkent van nem dontott is, az pedig az R2730DB, ahogy olvastam kommenteket rola, az is jo.

    Szerintem az R1700DB meg egy nappaliban is helyt all - itt 40nm-re gondolok. Mas kerdes, hogy oda kellene letrehozni egy 2.0 rendszert zenere (es akkor mar a film nezes is szem elott lenne tartva), akkor en teljesen mashogy allok hozza, es mas ar-kategoria (4x-eres) es markakat neznek ki. Meg akkor mar nem egy asztalra valo hangfalrol beszelunk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák