Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • estikornel

    tag

    Sziasztok!

    Részben off, de talán nem is. Van egy Logitech X540-em, amit megelégedve használtam már 6 éve kb, viszont a jobb oldali hangszóró bizonyos hangtartományokat egy bosszantó sípolással toldja meg. Olyasmi mint amikor a széket az illető nem emeli meg hanem tolja aztán nyikorog a lába, na pont ilyet. Azt nem írtam, de 2.1 módban használom, tehát csak a front bal és jobb oldali van bekötve a mélynyomóba, mert nincs se hely se szükségem az 5.1-re.

    Kérdés: Mi a fene ütött bele? A bal oldali nem ad ki ilyen hangot, ezért gondolom a csatlakozó sz*r benne, mert próbáltam másik kombinációkban is rákötni mert ugye van még 2 csak hosszabb kábellel.
    Ha átrakom a hátsó két csatlakozóra akkor be tudom állítani valahogy, hogy a csatlakozás ellenére ugyanúgy szólaljon meg tehát frontként? Bocsánat, lehet hogy oltári nagy baromságokat írok kifejezések terén (front, hátsó stb.)

    Ha nem megoldható akkor milyen 2.0 alternatívák vannak? Összefoglalós Genius 1250 okés lehet igényeimnek mert ilyen mindenes lenne. Akár olcsóbban is jöhetne de 12-13-nál többet nem szánok rá. Nincs preferált gyártó, viszont a faház elvileg előnyös így jó lenne az.

    Ja és nincs csak alaplapi hangkártyám de azt most nem szeretnék mellé venni.

    Köszií4

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák