Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csiga8

    senior tag

    válasz audi100td #4337 üzenetére

    Hát igen.....

    Próbáltam "olcsón" megúszni, de nem teljesen úgy jött össze.
    Az az igazság, hogy a hangtechnikához abszolut "süket" vagyok, ezért is vettem egy jobb minden az egybe hangszórókat. Gondoltam jó lesz. Jó is volt, míg nem hallottam még jobbat....

    Annyiból szerencsém van, hogy párom munkahelye ( könyvelő ) a számla ellenében az áfát visszacsengeti, így tényleg nem túl drágán vettem a Logit.

    Alig 20 négyzetméteren "lakozik" gépem, sokkal több és nagyobb holmik nem nagyon férnek el, már ez a két "új" hangfal elhelyezése is gondot okoz.

    Sajnos teljes mértékben igazad van audi100td. Most már van viszonyítási alapom, ha mégegyszer "nekiugrok" a zenei világom fejlesztésének, akkor úgy lesz, ahogy írtad.
    ( Az Onkyo-t az öreg is emlegette....., bár neki sajátmaga készített erősítője van )

    A szatelitet elvittem megmutatni neki, meg se nézte.. :( (Annyit mondott, hogy ezek is 8 ohmosak szoktak lenni, ezek a hangfalai is olyanok )

    Igen az a 120+80 W egy kicsit nevetségesnek tünik, mikor hallottam nála a 2*35 W -ot :)

    Egyébként még azt mondom, hogy 30K alatt a Logi megéri a pénzét, nem szól az rosszul, egybe van építve minden, de sajnos mindig jobbat akar az ember. Hi-Fi -hez meg ne hasonlítsuk, az tényleg egy "magasabb rendű" kategória.

Új hozzászólás Aktív témák