Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Srí

    csendes tag

    Sziasztok!

    Segítséget / tanácsot szeretnék kérni, remélem jó helyen járok.
    Egy néptánccsoport próbáinak hangtechnikáját szeretném kihozni kb. 200, nagyon max 220.000 ftból ( vagy kb. 650-700 euróból ).
    Ez a 200.000 pályázati pénz, így mindenképp boltból, számlával kell vásárolnunk.

    A próbatermünk kb 300 nm, kb 5m belmagassággal ( kisebb-közepes falusi kultúrház nézőtere ), emellett kb 30 ember dobogását kell túlharsognia a hangfalaknak ( mármint a táncosok hallják, nem a kívülállók ), így tisztában vagyok vele hogy kompromisszumot kell kötni a hangerő és a hangminőség között.

    Eddig 2 irányba indultam, egyik egy Yamaha DXR 12 típusú hangfal ( http://www.yamahaproaudio.com/global/en/products/speakers/dxr/specifications.jsp ). Jelenleg csak 1 db-ra van keret, arra nem akarok építkezni hogy a közeljövőben kapunk elég támogatást egy 2.-ra....

    A másik egy LG cj98 vagy hasonló szett ( http://www.lg.com/uk/speakers-sound-systems/lg-CJ98#tech-specs ). Tudom, a hasonló szetteken feltüntetett 2-3.000 wattos teljesítményekben annyi igazság van mint egy tetszőleges politikusi nyilatkozatban, ugyanakkor a mérete / súlya / többi fizikai paramétere alapján azért életképes alternatíva lehet, főleg ekkora összegből.

    Van valakinek tapasztalata hasonló technikákkal, hasonló célra?
    Saját szett összeállításához nem értek, de természetesen köszönettel veszem az ezirányú segítséget is!

Új hozzászólás Aktív témák