Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoley3

    tag

    válasz gyuri.sza #37797 üzenetére

    Szia.

    Nos először is az erőteljes basszus kapcsán megemlíteném, hogy a felsorolt hangszórók közül a többségnek 6.5"-os mélye van,amitől nem lehet egy mély láda dübörgését elvárni :N

    Elhelyezés kérdése az egész, így még akár egy Solo 6C is simán elég, szerintem 7C és a 9C nem annyival jobb mint amennyivel drágább, nem feltétlen arányos a hangszórók mennyisége a minőséggel.

    Személyesen megtapasztalni hármat tudtam eddig, az általad említettek közül. (Solo 7C, SAL Active 20, T&V Kugel)

    -SAL Active 20: Szerintem felejtsd el, még 20eFt-ot sem adnák érte, nagyon silány minőség, hiába van 20cm-es mélye, nagyon pontatlanul szól, illetve alapzaja elég erős. Jó, zene közben magasabb hangerőn nem hallani, és lehet vele "döngetni", sajnos volt ilyenem, inkább lebeszélnék róla mindenkit :DDD Hamar meg is váltam tőle...
    - Microlab Solo 7C: én nem éreztem különösebb előnyt a 2 pár hangszóró miatt főleg a kis tesójához mérten, (Solo 6C-m van most is)
    - Thonet & Vander Kugel: Túlárazott, csak megnevezésében Német (made in Kína), viszont szerintem szebb kidolgozású, és kinézetű mint a Microlab-ok, és nagyon jól is szól. (nem nagyon van tapasztalata is senkinek vele, pontosan azért mert túlárazott, de nekem már a második szett van és szeretem :P )

    Az Edifier is ritkaság, ergo ha kapni akkor borsos áron (az Edifier-eket szinte egytől egyik durva áron adják), de elég szépen össze van rakva, 3 utas, stb.
    Van egy tag itt a topikban , akinek van ilyen hangszórója , és csak dicséretel tud beszélni róla.

    Viszont szerintem annyira sok különbség ezek a 6.5"-os hangszórók között nem lehet :)
    Kár, hogy nincs olyan hely ahol élőben mindet ki lehetne próbálni :O

    (Sorry az esetleges írásbakikért, csak álmos voltam már :DDD )

    Névváltozás: Zoey25 >>> Zoley3...Zoey25 felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

Új hozzászólás Aktív témák