Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • duo

    őstag

    válasz szasanyi #30281 üzenetére

    @rostiron: még nem. összel jár le a garija.

    @szasanyi: win 10-el nem próbáltam. a win8.1-et addig tettem fel hogy megnézzem hogy szól. de én linux alól tolom ott a kernel meg az ALSA kezeli le a hangkátryát, elég egyszerűen, és pl a vlc vagy a deadbeef (ez linux alatt ilyen foobar2000 szerű zenelejátszó) a lejátszás beállítható könnyedén bitperfectre.
    virtualboxba feltennék egy win10-et (márha megy) és megnézném (bár lehet hogy csalós a dolog mert a guest OS hangját szerintem a gazda oprendszer adja. szóval fingom sincs.)

    ja igen, gumibakok. van itt a városomban ahol élek, egy biztonságtechnikai bolt, de forgalmaznak autóhifit, meg olyan hangszórókat, meg hobbielektronikai cuccokat meg olyan szerelvényeket kiegészítőket, és kábeleket is, meg csinálnak is. én ott vettem. de ha bemész egy műszaki áruházba vagy szerelvény boltba belefuthatsz ilyenekbe; különbözó gumialátéteket vagy gumibakokat máshol is használnak. ha találsz veszek 2ezerárt egy tubus f.bs szilikont (ilyenekkel ragsaztják pl az akváriumokat, amit megragasztasz vele azt fogja mint halott a kerítést. azzal felpattintod és azt el is tudod távolítani nyom nélkül ha kell.

    [ Szerkesztve ]

    Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...

Új hozzászólás Aktív témák