Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szasanyi

    félisten

    Köszi srácok, de most végképp elkeseredtem. A tesztekben agyon dicsérik, sőt párhuzamot vonnak az AV40 és jóval drágább hangfalak minősége között ezért különösen érdekes... értem én, hogy vannak csúsztatások meg szubjektivitás a tesztekben, de ennyire? Külön említik pölö az Audioengine A2+ esetében, hogy az picit szebben szól de kevesebb a mélye. Akkor most az is alkalmatlan zenére ~2x áron? Tényleg nem értem...
    Egyébként én törekszem a kompromisszumra mivel tisztában vagyok azzal, hogy az ~50k elég kevés. Nagyon sok tesztet "átnyálaztam" (komoly, külföldi oldalakét is) de 2.1 kategóriában egyik sem ideális zenére, legfeljebb kisebb - nagyobb (többnyire inkább nagyobb) kompromisszumokkal. Sőt, a mélynyomó néha ront a helyzeten mert a basszus minősége gyakran rosszabb volt mint 2.0 esetén. Ami jó kompromisszumos megoldás lenne az Mo-on nem kapható (Corsair SP2500, Klipsch ProMedia vagy a Microlab egyik 2.1 terméke). A jobb Klipsch Stadium Home Music System, Onkyo HTX-22HDX és más hasonló 2.1 a magas ára miatt nem jön szóba nálam.
    Tesztek szerintMicrolab SOLO 6C jó hangminőséggel és kellő basszussal rendelkezik - pölö Jean Michael Jarre zenéihez nélkülözhetetlen -, de a mérete nekem nagy, mivel asztalon lenne. Erről van-e tapasztalat, vélemény? Talán bevállalnám, ha biztosan tudnám, hogy az jó lesz zenére (is). Sajnos csak egyetlen helyen lehet rendelni (ez is csak eshetőleges, mert csak az a biztos amit visszaigazoltak) de kipróbálni, meghallgatni ezt sem tudom.

    [ Szerkesztve ]

    Nyugati az ország, de keletre tart. Már megint... Nálunk visszafelé jár az óra?

Új hozzászólás Aktív témák