Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ToniSoprano

    addikt

    válasz hunderbörd #24441 üzenetére

    Ha jó hangminőséget akarsz akkor Thonet&Vander Vier kb. 10,5.ért megkapod, mondjuk ennek elég nagy mérete van 150 x 185 x 240 mm és a súlya is lehet nem tudom mennyi, de min 3 kg, de egy kolléga akinek van ilyen pontosan meg tudja mondani. Cserébe a hangja is elég jó lehet és 14 W-os elvileg ami azért elég lehet a tábortűzhöz.

    Amúgy meg kell még venni kb. 10.000 mAh-s külső hordozható USB-s akkut arról gondolom lehet üzemeltetni egy darabig. (De az a fórumtárs aki Vier-t vett az biztos meg tudja mondani, hogy mennyit bír külső akkuról a Vier, vagy egyátalán jól működik-e arról, nem próbáltam ezt a megoldást, de elvileg szerintem működnie kell.)

    A kettő együtt 20-22 körül van, de kapsz egy külső USB-s mobiltöltőt is vele, ami a táborozáshoz jól jöhet :K .

    (A durvább megoldás, hogy veszel egy benzines aggregátort és akkor már elvileg bármilyen teljesítményt köthetsz rá, szerintem még egy 120 W-os Modecom 120u-t is, bár itt azért az Aggregátorral együtt kb 90-be fájna+ a 20-30 kg ciplése, de azért egy elég nagy tábortűzhöz elég lenne, sőt a környéken is hallhatnák kicsit a zenét de ez inkább csak poén, okoskodás jellegű rész volt)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák