Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Degeczi

    nagyúr

    válasz Kroni1 #22493 üzenetére

    Volt már itt korábban linkelt teszt, ami mutatott közeli képeket egy-egy T&V belsejéről: nem csak kívülről, de belül is totál ugyanazok, mint a "Polish engineering" :D Modecom-ok...

    Ez tehát nem bérmunkában gyártatás itteni tervek alapján, hanem egy nagy kínai beszállító (korábban linkelték is itt!) termékeinek saját márkára címkéztetése.

    Mielőtt bárki félreértené: ettől nem lesznek semmivel sem rosszabbak a T&V-k, bátran ajánlhatóak ha most más név alatt korrekt áron adnak korábban már megismert, vállalható minőséget - de nem szimpatikus az ilyen lódításuk (tényleg hatalmas, német zászlós plecsniket tesznek a cuccokra, egyértelműen erre játszanak. Mondjuk a weboldaluk leírásai egyébként is süketelésekkel vannak tele)

    Persze sok más cég is tesz hasonlót: elég csak a Sennheiser-re gondolni, nekik is van olyan fülhallgatójuk, ami egy japán beszállító átcímkézett terméke, ezért lehetett más márkanév alatt is megtalálni ugyanazt - bár ott ez csak a választék kiszélesítése miatt történt, ettől még a termékek nagyja valóban sajátjuk, és nem ilyen "német vetítés"-ből próbálnak megélni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák