Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ToniSoprano

    addikt

    A dolog úgy kezdődött, hogy 10-15 ezer Ft alatt akartam valami normálisabb hangfalat venni zenehallgatásra tévézésre. Az MM-ben szinte az összes 20 alatti kütyüt végigpróbáltam a mobilommal, a 2.1-eseknek nem nagyon volt közepe, a 2.0-ás Genius 1250B nekem teljesen kiemelkedett a mezőnyből. Közben egy rokon "hozzámvágott" egy 2 éves jó állapotú 2.1-es Logitech Z323-at, a TV box-ra kötöttem, először nagyon nem tetszett. Végül sikerült úgy elhelyezni, hogy hallgatható legyen, ne essen szét a mély és a magas és azt mondom filmnézésre, buli zenékre szerintem azért elég jól használható.

    Zenehallgatásran, azért rendeltem egy Genius 1250B-t 8900 pénzért a mall.hu-n, bónusz, hogy 2 év garanciával adták. (mondjuk 2 hét volt amíg megjött, de ebben benne volt a 4 napos ünnep is.) A 1250B-nek tényleg jó, részletes a magas és közép tartománya, a mély nem teljesen az igazi: nem annyira puha, lehet minimális kopogást hallani nagyon közelről. Valószínűleg kicsi a basszushoz a doboz, mélységbe hiányzik a 4-5 cm, ami 1250x-en és 1250A-n megvolt, ezért a basszus jobb, puhább lehetett azokon.

    De az a helyzet, hogy igaza lehet a fórumon ezt "szajkózgató" PuMbA-nak: tapasztalataim szerint is a 10-15 körüli kategórában a Genius 1250B/1255B a legjobb választás az igényesebb zene hallgatásra a részletgazdag hangzás miatt.
    (Megjegyzem a nekem abszolút nem is tetsző dizájnos megjelenés helyett, pl. a 1255B típus lehetne kicsit nagyobb házban és szerintem vennék sokan, még 12-14 közötti árban is. De ezt a Genius vezetése dönti el nem én, én az 1250B-nek is nagyon örülök, főleg ebben az árkategóriában.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák