Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • p_adam

    addikt

    válasz Eagle16 #2120 üzenetére

    [link]

    Úgy néz ki hogy sokat újat nem tudok írni, mert itt már megtették korábban.

    Gyakorlatilag ugyanezeket tudom a hangfalrendszerről elmondani, nagyon szépen szól. :R A hozzáértő kritikusok szerint legideálisabb fejmagasságban nem túl messze a géptől, én is így használom. Nyilván nem dübörög úgy mint egy minőségi 2.1, de én ezt a magam részéről inkább előnyként könyvelem el, van azért mély is szépen. Ezért az igen jó árért nem számítottam erre a hangzásra. Notebookhoz főleg ideális a digitális csatlakozás miatt.

    Viszont nem mondhatnám, hogy hordozható. Ugyanis amellett hogy viszonylag nagyok a méretei, ahhoz képest hogy csak 2 darabból áll, igencsak nehéz, ami azért meglepett :) Ez persze nálam megint nem baj, látszik hogy nem spóroltak az anyaggal ;)

    Ahogy olvasgattam, Vista alatt volt akinek bugzott (torzítva szólt), ezt egy hotfix-el orvosolni lehet. XP alatt eddig no problem.

    Az érintőgomb meg a kijelző sokat ad a design-hoz de haszna nem sok van, főleg a notebook gyorsbillentyűi mellett. Talán mp3 lejátszó használata esetén érhet valamit, ami a 3,5 mm-es csatlakozóval egyszerűen megoldható.

    Ami egyetlen apró hátrány nálam hogy a kábel lehetett volna hosszabb így ugyanis csak fordítva tudtam kényelmesen elhelyezni a hangfalakat, és nem minden programban találom meg a 'reverse stereo' funkciót. Nem lehet ezt valahogy általánosan beállítani? :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák