Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zolikaDB

    veterán

    válasz Tomikapc #18722 üzenetére

    Neves gyarto, vajtfulu es ot-hatezres szetteket nezel? Neves... Miben? Eger, billentyuzet, kormany? Nekem van ilyen kaliberu szettem, es szeretem is, mert tudom, h 5e HUF volt, Logitech S220. Ha mindenkeppen ilyen szett kell, potold be egy 10-essel, mert ezek kis cincogosak meg ennyi mely a T20-asomban is van ;)
    Masik dolog. Ugyan a hallasom pont olyan sz.r, mint eddig, de tegnap eso leven ures es csendes volt a MM. Mondom, kedvenc zene nalam van, egy probat meger. Logitech Z906, Z623. Ugyanolyan a feeling, mint regen, csak valahogy olyan mosottnak tunik a zene. Lehet a fenti T20 2 evnyi hatasa? :)
    Persze a mely nagyon hianyzott egy fadobozos valamilyen Genius probajanal, de azt mondom, h ha van alternativa, akkor erdemes azt is kiprobalni. Diszkos gyerekek betettek valami Avicii-t v ilyesmit, odatekertek neki, nem is vallott szegyent a 906-os, zengett a MM.
    De azt mondom, h lehet ranezek az Edifierre. Eleve a szatellitek anyaga, merete es benne a technika is komolyabb, arban meg kedvezobb.
    Kerdes tovabbra, h van-e ertelme az 5.1-nek, ha filmezni is szeretnek ezentul? Jobb-e ha terben szol a hang?

Új hozzászólás Aktív témák