Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • J97

    tag

    válasz AMDFan #17810 üzenetére

    Köszi!

    2000A Eredmény:

    - 3 - 6 KHz kiemel, közötte beesik, 10 KHz körül elhalkul, 14 KHz -nél vége. (Itt megjegyezném, hogy a gyári magas kipurcant, egy SAL magassugárzó helyettesíti.)
    - 500 Hz kiemel
    - 120 Hz kiemel, 100 Hz beesik
    - 80 Hz -től nagyon elhalkul
    - kb. 50 Hz -nél van vége de ez már nagyon nagyon halk, így gondolom zenében főleg a 120 Hz kiemelés miatt is nem nagyon érezhető ki.

    Ez nem valami csúcs gondolom! :D

    1255A -t amint visszaérek az albérletbe kitesztelem.

    Lesz lehetőségem meghallgatni kollégám monitor hangfalát. Gyári specifikáció szerint 80 Hz -ig képes lemenni. 100 Hz -nél opcionálisan választható a kiemelés (bass boost) egy kapcsolóval a hátulján. Nagyon kíváncsi leszek rá milyen a két említett geniushoz képest! Már alig várom, hogy elhozza a melóhelyre, így lesz lehetőségem saját forrással saját válogatott zenéimmel szórakozni vele.

    Voltam az MM -ben. Tesztelgettem a kitett hangfalakat. Legújabb logi 5.1 csoda, 2.1 csodák csak a próba kedvéért. Hamar le is húztam őket a telóról. Volt még kitéve genius 1800A, nem igazán volt bejövős, 800B, Yamaha 2.0 2 utas, típusát már elfelejtettem most nem googlizom ki. Ami viszont nagyon meglepett az a Creative T10. Állítom a felsorolt 2.0 -k között neki volt a legjobb a hangképe! Kellemes csalódás volt!

    Minden nap egy alma és a doktor al ma. | Kirby a parancsnok!

Új hozzászólás Aktív témák