Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sz_David

    tag

    Sziasztok!

    Szeretnék hangfalat venni (2.0 és 2.1 is jó :) ) számítógéphez, zenehallgatásra, játékra, filmnézésre.
    Egy 15 négyzetméteres szobában lenne, ott is főleg a gép előtt ülve lenne használva, de lehet néha átnéze a másik, kb 25 négyzetméteres szobába.

    A szomszédnál sikerült kipróbálni egy Genius 1255A hangfalat, hááát a basszus lehetne picit szebb, de mennyiségre megfelelő, meg talán a magas sem az igazi, de ezt elkönyvelhetem annak, hogy nem állít semmit sem az EQ, meg olcsó rendszer. Hangerőben megfelel :)

    Nekem körülbelül 35 ezer forintom van a hangfalra, aminél nem szeretnék sokkal többet költeni, és egy új hangkártya is fog beszerzésre kerülni, lehetőleg maximum 10 ezer forintért, de van egy olyan érzésem hogy drágább lesz.

    Eddig az Edifier R1600T Plus és az Edifier R1900TII hangfalakat nézegettem. Jóknak tűnnek :)

    Még annyit megemlítenék hogy a hangfalak általában kulturált hangerőn mennének, tehát fontos hogy csendes hangerőnél is szépen szóljanak, "ne legyen" háttérzaj, meg ilyesmik. Meg ha az egyik csendesebb de szebben szól, inkább szóljon szebben. :)

    Ezek ismeretében kérdezlek titeket, hogy szerintetek melyik hangfalat vegyem. És mi a különbség az Edifier R1600T Plus és R1900TII hangfalak közt? Megér 10k többletet az 1900as? (természetesen más hangfalak is szóba jöhetnek :) )

    Előre is köszönöm a segítséget, és elnézést a kisregényért :)

Új hozzászólás Aktív témák