Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ndruu

    MODERÁTOR

    válasz moma #1625 üzenetére

    A távirányítós dolog annyira nem vészes (picit zavaró lehet... kb fél év után szokott előjönni... legalább is a P380 (régi széria) így volt, azóta lehet javították), de ha félsz tőle, akkor a T3100. Elvégre a szatellitek ígyis-úgyis az asztalon kell, hogy helyet foglaljanak, az meg csak egy karnyújtás... Szóval teljesen mindegy, hogy van-e távirányító vagy nincs, nem hátrány igazából... Ha drágább a 3220, akkor viszont jobban megéri a T3100.

    A BassXPort Technology mókusvakítás, a Creative mélyei ugyanúgy szólnak már jópár éve... Szépen.

    A garit nem tudom, nekem annak idején a Creative P380-ra 1 év volt, a Logitech Z-3-ra is egy év... 2 évet kellene vállalniuk (1 év a forgalmazónál [bolt], +1 év a gyártónál), de nem tudom hogy van ez mostanában.
    Ha ezzel kicsit bezavarok, akkor erre ne figyelj, de a Logitech nagyon jól kezeli a garanciális ügyintézést, a Creative viszont nem nagyon foglalkozik ezzel. A Logitech-nél már olyan is előfordult, hogy lejárt a gari és a terméket mégis kicserélték...
    De a kis Creativenek viszont szép a hangja...

    Tudom magam mellett és magam ellen beszélek, de akkor is neked kell döntened. Bárhogy döntesz, nem fogod megbánni szerintem.
    Sok sikert a választáshoz!;)

    Harrrr!!!!

Új hozzászólás Aktív témák