Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Speeedfire

    nagyúr

    válasz dudika10 #11859 üzenetére

    Igen, ahogy írod. 12cm a passzív és kb a fele az aktív membrán. Nem, nem megy le sajnos elég mélyre. De ezt már fentebb is írtam. A kis 30l-es doboz meg hiába megy le teljesen. 20Hz-től indul de semmi mélyérzete nincs (nem a hangminőséget kell "nézni"). Kileng a membrán, de ennyi. Itt vége is a dalnak. Ha a földre rakom akkor még van valami, de a földön meg nem lehet használni egy polsugárzót... A z-4 nem megy le eddig, kb 50Hz-től indulhat meg. Nem néztem még meg, de a mélyebb tónusok jobban érződnek. Gondolom neked sem kell elmondani, hogy nem csak a füleddel hallasz. Mint már írtam fentebb 2x is, hogy a közép kevesebb. Ezt te is szépen leírtad vagy 2x ismét. De ezen nem is vitatkozok még most sem!!!
    Nem tudom mennyi lehet a keresztezése frekije. A satok inkább magasat és valamennyi közepet írnak.

    A mondandóm ismét csak annyi, hogy nem mindegy milyen zenét hallgatsz. Én általában rap zenét hallgatom és ha ott nincs megfelelő basszus, akkor felesleges is hallgatni....
    Míg lehet, hogy te jazz, vagy más vokál zenét hallgatsz. ODA NEM JÓ ez a rendszer. Oda már megfelelőbb kell. Oda már jó a fent említett 30l-es kis doboz (azért írom ezt, mert ilyenem van :) )


    AMDFan: Ezt írtam fentebb is, hogy nem mélyebb, hanem erősebb basszus. :)
    A 2.1 amúgy sem arra lett kitalálva ebben a kategóriában, hogy minden egyes hangot megmutasson magából. Hanem, hogy a nagyobb basszus érzetet lehozza az alacsonyabb kategóriákba is. Lehet dobálózni Hz-ekkel, de kiváncsi lennék, hogy egy genius 1250x mettől meddig megy el. Illetve milyen a freki görbéje. Mert ha valakinek a teltebb basszus kell akkor egy kis 10l-es dobozból BIZTOS, hogy nem kapja meg.
    Sajnos a mélyeknek komoly ára van.
    Akkor ezt, hogy is kapja meg a 10k-s fadobozosoktól? :)

    Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com

Új hozzászólás Aktív témák