Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dudika10

    veterán

    válasz Chosen #10238 üzenetére

    Akkor tételesen:

    Csak a geniuson nem kell piszkálni, hogy hallgatható végeredményt kapjunk.

    A genius nem puffog, ellenben a logitechek. Főleg a régebbiek, az újabbak mélynyomójánál odafigyeltek, hogy hallgatható végeredményt kapjon a vásárló, erre jöttek a kritikák, hogy szar a mélye. Mert nincs benne hegy magas kiemelés 120Hz-nél. :))

    Én se vettem meg mind, de sokat megvettem. És igen, 20km-rel arrébb, egy csendes, kisebb helységben normális forrásról teljesen másként szól. ;)

    Nem az összeset vetem el, csak azokat ahol használhatatlan szatelitek társulnak a mélyládához. Pl az edifier ad olyan rendszert ahol már a csipogók nem csak csipogni tudnak. Csak ez nem 10k hanem 25+.
    Ezek sem az igaziak zenére, de ezek már filmnél és játéknál megfelelő kompromisszumot nyújtanak zene mellett. Mindegyik kompromisszumos, csak kérdés, hogy ki-hol akar engedni.

    Logitechnek nincs olyan terméke jelenleg amit nyugodt szívvel megvennék magamnak, így egyiket sem tudom ajánlani. Amíg nem volt más jó vétel volt, de sok más van ami jobb, így nem jó vétel.
    z2300-at pl csak elrettentő példaként tudnám felhozni. Sokan kardoskodtak, hogy milyen jó, de az idők folyamán nagyjából mindenki rájött, hogy mennyire nem jó. Erre utal például, hogy rengetegen kérdezték, hogy mire lehetne lecserélni a szateliteket.

    Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

Új hozzászólás Aktív témák