Hirdetés

Újabb bizonyíték a OnePlus 3 frissítésére

Az elmúlt napokban szóba került a OnePlus 3 Plus óriáskészülék esetleges érkezése, sőt: még az is, hogy a vállalat leáll az idei csúcsmodell gyártásával. Ezt Carl Pei vezérigazgató személyesen cáfolta, ám a pletykákból annyi igaz lehet, hogy hamarosan friss változat érkezik. A OnePlus 3 A3000 kódnéven is fut, és most felbukkant a 3C kínai minősítési oldalán egy A3010 nevű delikvens. Ez egy új, méretesebb phablet helyett inkább az eredeti modell ráncfelvarrására enged következtetni.

Never Settle: a OnePlusnál tényleg nem nyugodtak meg, máris itt a legütősebb ajánlatuk

A GizmoChina OnePlus 3s néven emlegeti a méretben megegyező változatot, amely a Snapdragon 820-as SoC-t a valamivel gyorsabb, 821-esre cserélheti, míg a 6 gigabájt RAM megmaradhat. Az Optic AMOLED panelt LCD válthatja, bár ezt Pei ugyancsak megcáfolta: egy Tweetje szerint a fenti technológiát még évekig fogják használni. Arra mindenesetre egyre több jel mutat, hogy valamiféle frissítést valóban kap a OnePlus 3. Hogy mikor és milyen formában, majd kiderül.

Azóta történt

Előzmények

  • Érkezik a OnePlus 3 Plus?

    Kicsit sok a Plus a nevében, ám ha a pletykák igazak, hatalmas méretű phablettel bővülhet a OnePlus idei kínálata.

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

  • OnePlus 3 - Szentháromság

    Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.

  • Super AMOLED kijelzőt kaphat a OnePlus 3

    Egyre több forrásból érkeznek a pletykák az új OnePlus-szal kapcsolatban, szóba került a 6 gigabájt RAM, a gyártó új gyorstöltési technológiája és a Qualcomm Snapdragon 820 is.

Hirdetés