Super AMOLED kijelzőt kaphat a OnePlus 3

A tavalyi nyár egyik slágerterméke volt a OnePlus 2, a remek ár/érték arányú, felső kategóriás hardverrel rendelkező kínai phablet. A készülék utódjáról még hivatalos úton semmit nem szivárogtatott a OnePlus (tavaly rengeteg előzetest adtak ki a premier előtt), de a pletykaáradat már elindult, amik alapján rengeteg szempontból lesz érdekes termék a OnePlus 3. A Qualcomm Snapdragon 820 lapka úgymond elvárható, ahogy az 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzőn sem lepődünk meg, az viszont már inkább érdekes, hogy Super AMOLED panellel lehet majd dolgunk. RAM-ból 4 vagy 6 gigabájt kerülhet a kütyübe annak megfelelően, hogy 32 vagy 64 gigabájtos belső tárolóval ellátott modellt választunk. Ínyenceknek minden valószínűség szerint elérhető lesz 128 gigabájtos kiadás is.

Kimondottan jó a OnePlus 2-féle LTPS kijelző, ám a Super AMOLED talán még többeknek lenne szimpatikus.
Kimondottan jó a OnePlus 2-féle LTPS kijelző, ám a Super AMOLED talán még többeknek lenne szimpatikus. [+]

Ha Snapdragon 820, akkor QuickCharge 3.0, gondolhatnánk azonnal, de ezt egyáltalán ne vegyük biztosra, állítólag a gyártó Dash Charge névre hallgató gyorstöltési technológiája is bemutatkozik ezzel a mobillal, ami fölöslegessé teszi a Qualcomm-féle megoldás használatát, és villámgyorsan feltöltheti a 3500 mAh-s várható kapacitású akkumulátort. Az ár továbbra is a OnePlus-modellek nagy ütőkártyája lesz, az olcsóbbik (3/32GB) modellre 84 000 forintnak megfelelő kínai árat tippelnek a források, de a 4/64 gigabájtos változat sem kerülhet többe 105 000 forintnyi kínai jüannál. A fenti információkat természetesen ne vegyük készpénznek, ám ha igaznak bizonyulnak majd, akkor a gyártó ismét egy remek ajánlattal fog előállni a közeljövőben.

Azóta történt

Előzmények

  • OnePlus X - belépés csak meghívóval!

    A kínai gyártó alaposan odatette magát, amikor az idei kisebbik modelljét elkészítette, AMOLED kijelző, korrekt hardver és microSD bővíthetőség került az öthüvelykes telefonba.

  • OnePlus 2 - határozott mondanivaló

    A kínai cégnél úgy gondolják, hogy egy "flagship killer" okostelefont gyártottak. A felszereltség fényében ez tényleg igaz lehet, hiszen papíron szinte minden tud a mobil, de a teljesítmény és az árazás is ilyen jó?

Hirdetés