Több tucat Mate 60 kiszivárgott

Valószínűleg tesztdarabokról van szó, megerősítik az ívelt dizájnt.

Akár ötféle Huawei Mate 60 is érkezhet hamarosan, jó eséllyel egyaránt méretes kameratárcsával, csak más-más optikákkal és szenzorokkal. Egy májusban kiszivárgott modell négyes lencseszettjét kettészelte egy sáv, egy nyári tesztdarabon pedig korongszerű Xmage felirat köré gyűltek az optikák, a felső ívekre pedig alsó kanyarulat rímelt.


(forrás: MyFixGuide) [+]

Ez a kettéosztott dizájn lehet a végleges stílus, mert most már tucatszámra buknak le a Mate 60-ak fehér-fekete, ezüst-halvány lila és fekete-fekete színkombinációkban. Az itt látható gyűjtemény valószínűleg tesztdarabokat leplez le a kiadáshoz közeledve.


(forrás: MyFixGuide) [+]

A Mate 60 család megtarthatja a kamerakapszulát kijelző oldalon és ellesheti az iPhone Pro dinamikus szigetfunkcióit, ami kell, mint egy falat kenyér. Maradhat a 3D arcazonosítás és persze az EMUI rendszer, Google csomag nélkül. A Snapdragon chipet ugyanakkor a pletykák szerint új, házi fejlesztésű Kirin lapka válthatja és az 5G is szóba került.

Azóta történt

Előzmények

  • Fotókon egy szétkapott Huawei Mate 60

    Valamikor ősszel érkezhet az új Huawei csúcstelefon, s ha igazak a pletykák, ez már 5G-képes eszköz lesz.

  • Huawei Mate X3 - Drágaszágom!

    Gyönyörű és karcsú külsővel, remek kijelzőkkel és kamerarendszerrel csábít, de a mérnöki műremek karrierjét a limitált forgalmazás és a 2200 eurós ár az ismert problémák fényében megpecsételi.

  • Huawei P60 Pro - kamera(telefon)

    Főkamera állítható rekeszértékkel, makróra is használható nagy felbontású teleobjektív, korrekt ultraszéles. Cserébe áldoznunk kell a szolgáltatás- és alkalmazáskínálatból. De telefonálni azért lehet vele.

  • Képen az öt Mate 60 egyike

    Népes családdal készül a Huawei, fókuszban az Xmage kamerákkal.

Hirdetés