Hirdetés

Cipőhöz stílust, tablethez stylust

Záporoznak a közelgő Xiaomi bemutató részletei, a 13 Ultra markolata is lebukott.

Már csak pár nap van a Xiaomi 13 Ultra kameratelefon, a Pad 6 táblagép család és a Band 8 fitnesz karperec április 18-ai bemutatójáig, és a gyártó úgy szórja az információmorzsákat, mintha egy horda kiéhezett galambot etetne.

(forrás: Weibo) [+]

A Pad 6 család kapcsán hivatalos a 2880 x 1800 pixeles képernyő felbontás és legalábbis a Pro modell 144 Hz-es képfrissítés meg lett említve. A hivatalos poszterek megerősítik a Snapdragon 8+ Gen 1 csúcslapka használatát és elérhető lesz kompatibilis stylus, illetve billentyűzetes tok a hatékony munkához.

(forrás: Weibo) [+]

A (Smart) Band 8 kapcsán nem is a konkrét részletek az érdekesek, noha az 1,62"-es, mindig aktív módot kínáló AMOLED panel és a százféle sportmód remekül hangzik. A promóciós anyagok inkább a stílusra mennek rá, plusz megfelelő tartozékkal ezt a karperecet is cipődísszé lehet alakítani, hogy a futás és a lábtechnika részleteiről is szülessenek statisztikák.

A Xiaomi végezetül elbüszkélkedett a 13 Ultra 1" jellegű, 50 megapixeles Sony IMX989-es szenzorával és Leica Summicron főoptikájával, de nem semmi a három további 50 megapixeles kamera sem IMX858 szenzorral, 0,6x-os, 3x-os, illetve 5x-ös, periszkópos nagyítással, amihez néhány újabb kamerakép is jár.


(forrás: Weibo) [+]

Végezetül, hacsak a fenti előzetes nem szimplán a 13 Ultra fényképezőgépet kiváltó minőségére utal, akkor úgy tűnik, érkezik egy markolat is exponáló gombbal és adapterrel további optikák felcsatolására, és már csak ennek a részletei miatt is érdemes lesz április 18-án a kínai bemutatóról szóló, magyar nyelvű anyagunkat elolvasni.

Előzmények

Hirdetés