Hirdetés

Április 18-án mutatkozik be a Xiaomi 13 Ultra

A Leica Summicron lencsékkel dolgozó, gigantikus készülékről renderek is készültek.

A Xiaomi Twitteren jelentette be a 13 Ultra bemutatójának hivatalos dátumát, az OnLeaks pedig friss renderekkel is szolgál a hatalmas készülékről. Az eddig kiszivárgott fényképek alapján is sejthettük, hogy a Xiaomi 13 Ultra méretes eszköz lesz, meg hát a 12S Ultra sem volt éppen kicsi, de az 1 hüvelykes, Leica lencsékkel dolgozó szenzort magába foglaló kamerarész már több, mint másfél centis vastagságot igényel.

A CAD renderek alapján a 13 Ultra 163,2 x 74,6 x 9,57 milliméter lesz, ami nem tér el jelentősen a 12S Ultra dimenzióitól, de míg az elődmodell legvastagabb pontján 13,5 millimétert mérhetünk, a 13 Ultra 15,61 milliméterre hízik. A bőrszerű textúra és a finomabb dizájn igyekszik eleganciát kölcsönözni a megjelenésnek, ami a képek alapján egészen jól is sikerült a fehér, műbőr hátlappal.

[+]

[+]

Az április 18-i bemutató egyben globális premier is, így a hazai idő szerint délután 1-kor (ez Kínában este 7) kezdődő esemény után valószínűleg már európai árakat és elérhetőséget is tudunk majd. Az előzetes (nem hivatalos) információk alapján és a hazai árképzés jellegzetességeit ismerve húzós tételekre számíthatunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés