Szinte nincs titka már a OnePlus 3-nak

Hirdetés

Nem sokkal azután, hogy a OnePlus 3-mal szelfiztek, Evan Blass is beszállt a készülékkel kapcsolatos pletykák szivárogtatásába. Márpedig ha az @evleaks nagyágyúja mond valamit, az nagy többségében igaz, szóval a kínaiak zászlóshajójáról megosztott információkat érdemes komolyan venni. A forrásai szerint a készüléket 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású panellel szerelik fel, vagyis a QHD továbbra sem lesz opció. A Snapdragon 820 chipset vígan elbánik majd ezzel a képernyővel, és még erőtartaléka is marad, a 64 gigabájtos adattárolón pedig szinte minden elfér majd.


[+]

Két fontos előrelépés is várható a harmadik generációtól: az egyik, hogy IPS helyett immár AMOLED panelre lehet számítani, a másik pedig, hogy nem marad ki az NFC. A hátlapon egy 16 megapixeles kamera várja a fotózás szerelmeseit, belül pedig 4 vagy 6 gigabájt RAM segítheti az alkalmazások futtatását, illetve 3000 milliamperórás akkumulátor láthatja el energiával a kütyüt. Állítólag Android N-nel is tesztelik a mobilt, ám szinte biztos, hogy Marshmallow operációs rendszerrel kerül majd forgalomba.

Azóta történt

Előzmények

  • Lebukott a OnePlus 3?

    A figyelemfelkeltő reklámjairól ismertté vált OnePlus harmadik csúcskészüléke és annak doboza is kiszivároghatott.

  • Super AMOLED kijelzőt kaphat a OnePlus 3

    Egyre több forrásból érkeznek a pletykák az új OnePlus-szal kapcsolatban, szóba került a 6 gigabájt RAM, a gyártó új gyorstöltési technológiája és a Qualcomm Snapdragon 820 is.

  • OnePlus X - belépés csak meghívóval!

    A kínai gyártó alaposan odatette magát, amikor az idei kisebbik modelljét elkészítette, AMOLED kijelző, korrekt hardver és microSD bővíthetőség került az öthüvelykes telefonba.

  • Snapdragon 820 kerül a „OnePlus 3" belsejébe?

    Néhány hónapja mutatták be a OnePlus 2-t, de máris szóba került az utód, természetesen még csak pletyka szintjén.

Hirdetés